renes 8 haftalık hamıleyım ve haftada bı agrılı bır tuvalet serüvenım oluyor kayısı denedm işe yaramadı badka cozumu olan ?
Ozge1008 renes bende formun yada doğadanın kayısı çayı işe yarıyodu. Yaklaşık bir sene sadece o çayla çıkabildim tuvalete. Hamileyken de bi süre içtim doktor günde bir tane içebilirsin zararı olmaz demişti
GamzeCan renes ben gece uyumadan önce bi çay kaşığı zeytinyağı içiyodum işe yarıyordu ama artık yaramıyor doktorum osmolak adlı şurup verdi içtim koyun gibi bekliyorm olcakmmı diye😂😂
HafizeAysegul Kefir deneyin bence. Ama herşey bir süre etkili oluyor. Değiştire değiştire kullanmak daha iyi. Hamilelikten öncede kronik kabızdım😔
MercimekHabbesi İlaçları bu dönemde kullanmasanız iyi olur yan etkisi olmayan hiçbir ilaç yok doğal olmadığı sürece. Günde 1-2 kase ev yoğurdu, sabahları aç karınla 1 muz yemek yemek, bol bol düzenli yürüyüş ( ben günde 1 saat yürümeye çalışıyorum) ve akşamları yatmadan en az yarım çaybardağı saf zeytinyağı içmek çok rahatlatıyor. Kimyasal ilaçlara gerek kalmadan hem doğal hemde sağlıklı şekilde bu sorundan kurtulmak mümkün.