likesah Erenur150918 testiniz potizif hayirli olsun. Degerin yukselisini 2 gunde bir takip edin umarim saglikli gebeliktir. Gecikmeye gore hesaplama yapmayin bazen gec dollenme olabiliyor. Degeriniz 2500-3000 lere geldiginde doktora gidip keseyi gorebilirsiniz.
Edaaa123 Erenur150918 Yo beta aralıgı çok fazla kişiden kişiye değişir saglıklı mı saglıksız mı bunu zaman gösterecek
Bsraakgll0 Edaaa123 5+6 dayım bende 2 gün önce hcg deperüm 1272 idi bugün 2126 çıktı keseyi ultrosonda henüz göremedik vajinal gördük inşallah herşey normaldir
Edaaa123 Bsraakgll0 iyidir inşallah ben 7 haftalık gebeyken karından ne kese ne bebek göründü😂vajinal ile bakınca gördük
Bsraakgll0 Edaaa123 bende aymı şekilde vajinal gördük ama ilk gebeliğim olduğu için endişeliyim doktor sürekli bi tık hcg değerin düşük diyor
Erenur150918 Valla şuan sevinemedim bile , sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum endişeliyim doğal olarak İlk defa kan verdim bu sonuç Pazartesi vereceğim bir de biraz zamana bırakayım ..
mombarbie_ Erenur150918 ilk değer sağlıklı olup olmadığını göstermez değer herkeste farklılık gösterir 2 gün sonra 2 katına yakın artış olacakmı ona bakin önemli olan o yoksa bende 23 le öğrenmiştim.