_cannil Filiz_76 ama bu hamilelikte kaynaklı bişey tüm kadınlar bunu yaşıyor bi kaç ay sonra kendiliğinden geçiyor özel bölge ve karnımda göbek deliğim bile simsiyahtı sonra kendiliğinden geçti ama ilk gebeliğimde bunda şuanlık bişey yok 🤷♀️
gncglozclk Filiz_76 benımde koltuk altım yaa 33 hafta olcaz yuzumde degılde orda oldu sadece kocaman leke gıbı 😂 herhalde gecer kendı kendine hani yuzunde olunca terinle sil dıyorlar ya oraya oyle yapsak ıse yarar mı ki 😂😂
Yazmelegi_ Hg-ygthmz- ay valla ben hiç utanmadım birde riskli gebelikti benim yatarak geçti hep sagolsun banyoma kadar o yaptırmıştı herseyimle o ilgilendi
Filiz_76 Yazmelegi_ ne güzel ama riskli gebelik insan mecbur kalınca tabiki utanmıcak başka şansı mı var
Filiz_76 Yazmelegi_ benim eşim banyonu yaptırırım ahşabı herşeyini yaparım diyo ben istemiyorum gerek yok 😀
Seyda08 Filiz_76 40 imdan sonra gecti diye hatirliyorm. Zaten bebis doğunca gozunuz o karaliklari gormuyo unutuyosunuz onlari sonra aynaya bi gun bi bakıyorsunuz hepsi gitmis😅
Melike_4949 Filiz_76 koltuk altimda belirgin bir kararma var özel bölgemde zaten kararma vardı hamilelikten önce