16Gizem16 Bugün hareket nerdeyse çok azdı tekme zaten yok ittirip bıraktı bir kaç defa yaşayan varmı cumartesi kontrol var 28 lerde de olmuştu ara ara hareketsizlik gene öyle birseymi acaba
Midwife10 16Gizem16 oluyor canım benimde geçen gün çok çok azdı. Mesela bende 31im bugün gayet aktif. Senin şikayetlerin naısl gidiyor kasılma sancı varmı endole devam ediyor mısın
Ece56 16Gizem16 tatlı bişey yiyip bi solunuza yatın bakalım hareket edecek mi. Bence etmezse gidin acile kalbini dinlersiniz içiniz rahatlar.
16Gizem16 Midwife10 endolle devam cumartesi nst ye alçak ilaçları kesicem dedi ama hiç ağrım sancım yok sadece bugün hareket azlığı canımı çok sıktı tabi pskolojide çok önemli resmen bozuldu
Midwife10 16Gizem16 hiç hissetmedin mi , eğer bit iki kez ettiysen endişe etme . Yarın da takip et bakalım olmadı gidersin bi. Endolu fitil olarak mı alıyordun sen
16Gizem16 Midwife10 hissettim canım bı kaç kezden fazla ama çok etmesine alıştım galiba ondan yok normal alıyorum fitil sadece enfeksiyon olmiyim diye haftanın 3 günü gynomax alıyorum progestanda ağızdan alıyorum
Midwife10 16Gizem16 o zaman korkma canım artık 32 sayılırsın çok hareket etmeyeceği zamanlarmış 30da sorma çok var bu durumdan şikayet rden.
16Gizem16 Midwife10 sağlıklı olsunda varsın etmesin çok zormuş valla riskli gebelikte daha bir zor hep kendimi dinliyorum
16Gizem16 Midwife10 hayırlısıyla bir dogursak rahatlicaz bana doktorum 32 ol istediğin zaman doğsun dedi durdu bakalım nolcak