iremsarier Asya hastanesinde sezeryan doğum yapanlar var mı? Tecrübelerinizi alabilir miyimmm 🥰🥰 (Küçükköy/İstanbul Asya Hastanesi)
aminehumamoms iremsarier doğdugum büyüdüğüm yer 🥰🥰 oğuz bey o çevrede en iyi doktorlardan biridir zaten hastanenin sahibi kendisi
iremsarier aminehumamoms Oğuz beye çok güveniyorum gözüm kapalı kendimi de oğluşumuda teslim ediyorum ama doğum korkularımı aşamıyorum 🤭🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ilk gebelik ve tecrübesizlik sanırım birde etrafta anlatılan garip sezeryan hikâyeleri
aminehumamoms iremsarier hiç korkmayın her insanın vücudu aynı değil birinin yaşadıgını öbürüde yaşıycak diye bişey yok bende kendi istegimle sezeryan olucam ilk doğumum korkuyorum ama eninde sonunda yaşıycaz bunu kaç haftalıksınız?
Feyza_d iremsarier Haziran 2020 de oğlumu sezeryanla doğurdum çok çok memnun kaldım. Şimdi 34+5 haftalık hamileyim yine başından beri Asya’ya gidiyorum Allah kısmet ederse buda orda olacak doktorum Aygün hanım
aminehumamoms kdrm ful sahibi demedim zaten ortaklarından bilge hastanesinde çalışıyodu ondan önce sonra ortak olunca asyaya geçti onun muayene ücreti öbür kadın dogumculardan farklı kendisini tanıdıgımız için biliyorum