Raziyenurx Kızlar bebeğim 2700 gram çıktı doktorum diyet verdi şeker hastalığı vs yok ama iki hafta önde tombik bebek olacak dedi ama korktum açıkcası sizin nasıldı bu haftada
Gamzer68 Raziyenurx ilk hamileliğimde 32 hafta da 3200 kg çıkmıştı doktor ve ben şok defalarca ölçtüler şeker vs baktılar yoktu hiçbirşey diyet verdi bana da normal doğum istemiştim ama olmadı diyetle 38+6 da 4160 gr doğumum oldu şimdi 4 yaşında o tosuncuk gitti zayıf bir çocuk 😅
Raziyenurx Minigiim-vebenn52 vallahi canm saglıklı beslendigim söylenemez cips kola çiğköfte noodle sacma sapan besleniyorum ama anlamadım eşimde minyon tipli benimde boyum falan uzun ama zayıfım yani normalde kilolu biride yok ama hayırlısı artk😅
Raziyenurx mydeno13 yani farklı bişey yemiyorhm kendimde çok kilolu degilim eşimde öyle kilolu degil ama bakalım nasıl olacak😅 hiçte saglıklı beslenmıyordum allah versin kola çiğköfte noodle hamburger pizza😂
Raziyenurx Derinnmom kız valla bana bakma ben aşırı saglıksız besleniyordum hep 😂 kola noofle çiğköfte hamburger cips tamam çorba ev yemekler de yesem de baya saglıksız da beslendım😂
Belginylmz Derinnmom walla bişide yemiyorum 2 öğün oda ne yaparsam o muz yiyin kiko akdirici şeyler yiyin yik yani 🤭