Kizcelerim hepinize kucak dolusu sevgiler bizim bugun kontrolumuz vardı kontrolden geliyoruz doktor haftasıyla uyumlu dedi ama ben yine de size danışıp daha da içimi rahatlatmak istedim cinsiyetimiz net olarak kız artık değişmez dedi ama icim hala degisecegine dair tereddütlü 27+3 benim takip ettigim
Bpd / 28+4
Ac / 28+3
Fl / 27+1 mis
Resim yüklemeyi beceremedim olmadı sanırım nerden yapildigini unuttum 2 3 hafta once gittiğimde kilosu 728 grm di şimdiki kontolde 1178 grm mis internette bu haftalar da 850 950 arasi yaziyordu burdaki forumda bi hanimefendinin yazdigi yorum vardi devletteki cihazlar kilo ölçümünü eksik tartiyor demişti kilosu nasıl bilmiyorum tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim şekerim yok bu arada geçen kontrolde sadece 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştım onun sonucu da 112 gelmişti boyunu hesaplayamadim ama tahminim 30 32 falan olması gerekiyor çok uzattım kusura bakmayın bu haftalarda bu kilo normal mi deyip köşeme cekileyim şimdiden teşekkür ederim 🙏birde bebeğimin pozisyonu baş aşağı aşağıya baskı yapiyor dedigim de kafası aşağıda dedi buda normal sanırım