NovaVina_ Ozge56 bu forumda ki tek gereksiz postlar onlar mı ?! Yilladir bebek bekleyen insanlar soruyorlar hayal kirikligina ugramamak icin. Ama siz hic yasamamissiniz anlasilan o yuzden anlamanizi beklemekte fazla iyi niyetli olur :)
Miracleee Ozge56 bence ne olursa olsun paylaşma isteği oluyor insanda. Aylarca yıllarca o cift çizgiyi görüp herkese göstermek isteyen bir çok anne adayı var. Hevesle umutla beklemek ve sonucu almak. Benim en sevdiğim postlar hamilelik haberleri ve doğumlar. Allahim herkese bu mutlulukları yaşatsın.
Kiwitoveannesi Ozge56 rabbim kimseye yaşatmasın o durum cok zor ama siz o acıyı o duyguyu tatmamissiniz belli çevremde okadar çok insan varki bu duygu tatmak için o soru değil aslında şaşkınlık heyecan mutluluk
Ozge56 NovaVina_ imi çizgi çıkıp goremiyorim acaba doğrumu diye soranlar için açtım iki çizgi hamileyim demek ❤️ bilmeyenler için yeni olanlarda var unutmamak için. Başka yere cekme olur mu
NovaVina_ Ozge56 ben bir yere cekmiyorum sizin basliginiz ve post konunuz bu anlama geliyor zaten. Bakalim baskalari nasil anlayip nasil yorumlayacaklar postunuzu :) her gun onlarca cinsiyet postu aciliyor mesela biz bir sey diyor muyuz ?
Hazalaskin Ozge56 yada hayır ben yanlış görüyorum olmamalı da olabilir bebek henüz istemeyenler için 😬
Ozge56 Miracleee Amin amin bende hep o postlqra cvp veriyorum hamilesin diye zaten çok açılıyor o postlar 🥲
Ozge56 NovaVina_ bence siz ne anladınız onu anlamadım ama hayır olsun sizin için. Ben anlamadım ne demek istediğini. Maglesef kötü düşünemiyorum.
Ozge56 Kiwitoveannesi arama duygusunu en iyi bilen benim zaten. Ama insan nereye cekmek isterse alır oraya koyar. Allahim hep dua ederim çift çizgi çıkıp sevincini yolundan bırakmasın 🤲🥹
Kivircikkuala Ozge56 Bazen idrar testinde çizgiler yanıltabilir . 3 senedir bebiş bekliyorum . Her çizgi de acaba diyorum bunun neresi komik ? Boş yapma . Görmek istemiyorsan etiket altında açılan test konularına bakma .
Ozge56 Kivircikkuala Rabbım tez vakitte nasip etsin inşallah 🤲 ben kendimden yola çıkarak post açtım çizgi çıkıp inanamayan ben başkaları çift çizgi çıkıp hamilemiyim diyip soranlar için hamilesiniz kızlar nedemek ne kadar kötüyse artık. Neyse tez vakitte bebeiş nasip olsun sağlıkla 🤲🤲🤲