Guli007 Merhaba kizlar 14haftadayim cvm igm pozitiv çıktl🤦🏻♀️bebekte her şey çok iyi ama sonra ne olacak bilmiyoriz😭acaba böyle olub bebegi dogurN varmi???bebege bir etksii oliyormu????lutfen yardimci olun çok kptuyum😣bebegime bi şey olsun istemiyorum🥺🙏🏻
SenaBM Guli007 tekrar bir test daha var avidite diye. Mutlaka girin. Bende aynı durumu yaşadım bebeği alacaklardı. Fakat avidite testinde güzel sonuç çıktı.
Edaaa123 Guli007 benimde pozitif ikiside bekliyoruz Rabbim oglumu sag salim kucagıma almayı nasip etsin🌺
aryakuzey Guli007 canım benimde 10.haftada pozitifti bebeği alalım dediler avidite testi yaptırdık hamilelikten önce geçirdiğim ortaya cıktı. Bu cmv igm bir soğuk algınlığı virüsüymüş. Ben şu an 36 haftalık oldum maşallah oğlumda bir sıkıntı yok. Avidite testi yaptırın sonuç geç cıkıyor o süreçte de kendini yıpratma. Cmv igg olan pozitiflik iyiymiş vücudun bağışıklığı olduğunu gösteriyormuş
SenaBM Guli007 canım bebek doğmadı henüz çünkü nisanda gelecek 🌸🥹 ama çok şükür hiç bir sorun yokmuş. Ben doktorumu değiştirdim çok uğraştım ama. Şimdi test sonuçlarımı hatırlamıyorum ama dilersen profilime girip en eski yazılarımdan görebilirsin. Bende böyle korkuyla haftalarca bekledim. İstanbuldaysan eğer FSM hastanesinde Semiha dr var enfeksiyon uzmanı oma git bi göster
aryakuzey Guli007 tedavisi yok canım ilacı filan yok ama benim sonuçlarım temiz geldi zaten önceden geçirdiğim ortaya cıktı
Elatalay Guli007 hamile kalmadan son 6 ay icinde hastalik gecirirncede cikabiliyo benim.oyleydi hemen hamile kaldm evlenince 3-4 ay oncesinde covid gecirmistm ondan positivedi
Sevgi1312 İki cocugumda da igm de igg de pozitif cıktı malesef önemli olan avidite testi gidip yaptırın gecikmeden benim de gebelik sonlanacaktı cok korkmustum avidite yüksek cıktı yani temiz cıktı şükür yaptırın içiniz rahatlasın
Cgdmustn Guli007 ben bu yüzden bebeğimi kaybettim 30 haftalık doğum yapıp 2 gün yaşadı :( şimdi ikinciye hamileyim sürekli kannveriyorum tekrarlar mı diye zor süreç geçirdim