Nur1806 Bat 5 Aralık minicik bi kahverengi lekenlenme oldu kızlar acaba belirti olabilir mi? Sizde durumlar nasıl? Erken gebelik testi yapan var mı?
Deletedmon_98 Nur1806 bakalım bende bat 4 yarın test yapıcam ovulasyon takip ettim bu ay yarın 10.günü inşallah çıkar
momsssss Nur1806 yani ilişkiden 9 gün sonra yaptım erken ysptım biraz dayanamadım ama bütün belirtilerim var gögüs uclarım bile değişmiş
Nur1806 buluttmaviss belli olmaz ben ilk gebeliğimde adet öncesi hiç belirti yaşamadım içime bir his doğdu tam adet günümde test yaptım ve çok çok silik çizgi gördüm🤩
Smyrmz Bugün 12. Günüm aşılama yaptık bat 3 belim kopacak gibi ağrıyor arada da kasık Rabbim hayırlısı ise nasip etsin inşallah
Nur1806 Deletedmon_98 inşallah pozitifi görürsün🧡 bende yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum 🤔 sonucu bizede yaz canımm
Deletedmon_98 Nur1806 ay inşallah tamam balım sende yaz inşallah ikimizde çift çizgiyi ve yüksek bir hcg görürüz ❤️❤️❤️🥰
1prensesannesi__ Nur1806 benim bat 4 aralik pozitif gördüm canım insAllah sizde görürsünüz daha kan vermedim kanda da pozitif cikarsa kesinlesmis olcak 🥰