Yigit_Yagiz_Moms momsssss idrarda koku vardı sonra çamaşır suyu testinde idrarımın kola gibi köpürmesinden anladım zaten
Kevserblt Lavinya24 yerleşme lekelemeyin nasıl oldu açabilir misiniz bende iki gündür kahverengi leke geliyor ama adetim çok yakın her an adet olacakmışım gibi hissediyorum 2 gün var . Çok arada kaldım. Şişkinlik ve arada hafif ağrı da oluyor
nazazra24 Lavinya24 ikinci gebeliklerde yerleşme kanaması oluyor mu acaba ben ikinciye hamileyim ama hiç kanama görmedim 🙄
Gkc205 Yigit_Yagiz_Moms aynı testi eşinizede yapsanız köpürür ph ile alakalı bir tepkime 😃 biz denedik eşim hamile çıktı
nesli5154 Yigit_Yagiz_Moms idrardaki koku acayip şekilde rahatsız edici bir kokumuydu bu aralar bendede varda ondan soruyorum birde çamaşır suyu testi nedir bilmiyorumda sormak istedim
Biranneferide Göğüslerimde hassasiyet, damarların belirginleşmesi , yüzümde bir canlanma , beyazlık, uyku hali benim 3 çocukta böyle oldu ama ilkinde sabah kusması çok olmuştu
Kivircikkuala Ozlemdrn ay benimde göğüs ucum şişti ama testte çıkmıyor 6 gün var günüme aşılama oldum 12.gündeyim
616171_ Ozlemdrn benimde böyle olmuştu taş gibi oldu resmen düşük yaptım hemen düzeldi çok şaşırmıştım
Yigit_Yagiz_Moms Ecexxxxxx önce idrarını bir kaba yapıyorsun üstüne de çamaşır suyu döküyorsun köpüklenirse hamilesin. Eğer hamile değilsen sadece idrarın rengi koyulaşıyor köpürmüyor
Sevde96 momsssss Çok basit bir şekilde adet gecikmesi😂 Hatta daha adet günüm gelmeden pms belirtisi olmayınca anladım🤭
Myrtle momsssss reglden 6 gun once silik cizgi vardi testte. Dayanilmayacak kadik agrilari 6. haftaya kadar devam etmisti
_Tazeanne Vücudumun heryerini aynı zamanda almıştım (kılları) ama bacaklarım o kadar çabuk ve siyah şekilde uzadı ki hahahahahha ne alakaysa 😂😂 direk aklıma hamilelik gelmişti daha önce duymuştum böyle bişeyi
fatos2404 momsssss valla bende bütün belirtiler olmuşta ben yok ya demişim bi öğrendim 6+4 olmuş bile 😂