Blackkcat Yenianne251 siz beğendiyseniz ayrı ama ileride çocuğunuzun hoşnut olabileceğinden emin misiniz bunu da düşünün muhakkak,içime sinerse ben kimseyi takmam eşim hariç,sizin içinize pek sinmiyor gibi geldi bana🙈
Mmnj Yenianne251 durya yerine duru koy canm durya gerckten kulağa hoş gelmedi anlamını bilmym eşimde amine ismini begeniyor koyalm diyor bnde ahsen hoşuma gidiyor amine ahsen düşünüyoruz İnşallah değişmez ise
minik-02 Yenianne251 bence isim kurarken dikkat etmek lazım ileride okula gidecek arkadaş ortamına girecek farklı olsun diye kurulan isimler sonra pişmanlık yaratabiliyor bence fikrinizi gözden geçirin çok daha güzel isimleri bulacağınıza eminim Durya çok da anlamlı güzel gelmiyor kulağa 😊
Elifdddd Yenianne251 yani evet kendi seçimin kendi isteğin ama buraya yazdığın için söylüyorum isim güzel değil bi anlamı yok gibi ileride cocuk içinde sorun olabilir bu
Zynp12 Yenianne251 canım isim kulağa his geliyor farklı bı isim hicde duymadım yani önemli olan sizin ne istediğiniz eşinle birlikte ama sunuda düşünmek lazım bı çocuk gelimci olarak söylüyorum ilerde akran zorbaligina ugrayabilir ve çok sık görülen şeyler bunlar şimdi bile var bunları da düşünmek lazım ama dediğim gibi yanına yada bı ek isimle tamamlayabilirsiniz önemli olan sizin düşünceniz ❣️
Elzem07 Yenianne251 canım önemli olan sizin kararınız ama evladının ilerisini de düşün dur ya diye dalga geçebilirler kendisi de mutsuz olabilir. Tabi ki sizin düşünceniz daha önemli sadece fikir amaçlı yazıyorum ben lütfen yanlış anlamayın 💖
Aceylanayca Yenianne251 ilginç isimler koyacagız diye çocuklarınızı harcamayın öğretmenim ve çocuklar isimle dalga geçme olayını çok yapıyor birbirlerine karşı çok acımasızlar durdu falan vardı eskiden durya da ondan farksız geldi bana sizi üzmek istemem ama bence etrafınızdakiler haklılar
Mmeelliikkee Yenianne251 neden bu isim siz nasıl karar verdiniz yani bi anlamı vs mesela kayıplarınız mı var ? Eski yeni modern isim takıntım yok ama bu gerçekten zorbalığa çok müsait bi isim , yazık olur .
Melos066 Yenianne251 Aysima koyucam bende inşallah benimkine de herkes aynısını diyo boşver gitsin sen ve kocan begendikten sonra gerisi önemli deil