Aleyna-124 32 haftalık hamileyim kızlar dün kontrolüm vardı doktorum bebek ters dedi acaba ne zaman baş aşağ döner
Nesfur41 Aleyna-124 Her an dönebilir benim 32 de dönmüş dedi Hiç belli olmaz tekrar geri de dönebilir 😂
1nsnr Aleyna-124 28. Haftada dönmüştü ve benim de kasılmalar başlamıştı şuan 35 olduk sezeryan için tarih bekliyorum
LamiyaCetinkaya Aleyna-124 Şuan tam 28+0, hâlâ daha belli bir pozisyona oturduğunu hissetmiyorum, her gün farklı yerde hissediyorum tekmelerini ama muhtemelen bu haftalarda döner, ilk oğlum da 31-32 gibi son pozisyonunu almıştı 😊
Egemoms1303 Nesfur41 benimde aynı şüpheleniyorum geri dönecek diye bazen aşırı bir hareket oluyor kayma gibi 😂
Nesfur41 Egemoms1303 Hareketleri yukarda hissediyorum hep ordan az çok kestiriyorum bence aynı dönmedi 😂
Egemoms1303 Nesfur41 benimki bıraksan 360° dönecek, zorda kalırsa ağzımdan çıkacak gibi 😂😂 sizle haftalarımız aynıydı galiba isminizi hatırlıyorum da 🤭
Egemoms1303 minnos1mom hahah cidden kız imkani olsa bazen tepeden inmiyor tuhaf 😂😂 🧸 şöyle oturuyorum 😂
Arzuanne Bu gün ayakları yukarda hissettim aşağısı başı gibi yuvarlak sertti ama genelde ayakları aşağıda hissediyorum yani benimki sbait değil sanırım
minnos1mom Egemoms1303 ilk gebeliğin mi , benim ilk gebeliğim daha küçüğüz biz ağızdan çıkacak kadar büyümedik 😂😂
Aleyna-124 Normal doğum istiyorum ben ama beyfendi hala baş aşağ değil biraz araştırdım 36+37 ye kadar yolu varmış