Luckygece Uygulamayı silmeye ramak kaldı çok fazla reklam çıkmaya basladı lütfen bu konuda bir şey yapın artık herkes rahatsız
mervemurat16 Luckygece Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Birbahargunu Luckygece ya gerçekten buna yorum yazmak isterken bile reklam girdi bı de o kadar uzun ki bitmiyor 10 gün kaldı dogursam da silsem
1kucukbaby mervemurat16 uygulamaya gireli 4 dk oldu 3 tane reklam çıktı sorulara bile giremiyorum reklamlardan reklamlar ekranı kapladığı için saat görünmüyor çekemiyorum
mervemurat16 1kucukbaby olsun reklam çıktığı anda yine gözükecektir saat veya reklamı kapatınca görünür saati o şekilde ekran görüntüsü almaya başlayabilirsiniz.
1kucukbaby mervemurat16 iPhone kullanıyorum reklam ekranımı tamamen kapatıyor ve reklam süreli olduğu için de kapanmıyor uygulamayı tamamen kapatıp yeniden açmam gerekiyor onu da denedim yine reklam çıkıyor
Aysnr11 Aynııı valla en nefret ettiğim şeydir sırf reklam görmemek için herşeyin premium paketini alıyorum. Yazarken yine çıktı 🤦🏻♀️ eskiye göre bozdu sanki
Whopper Farklı forumlara yöneleceğim böyle şey olmaz sürekli reklam. Parayla yapın almak isteyen reklamsız alsın uygulamaya giresim gelmiyor
mervemurat16 @1kucukbaby @Birbahargunu @Ftm55 @Aysnr11 @Whopper Hepinizi çok iyi anlıyorum aynısını bizlerde yaşıyorum ekran videosu alıp biz@mutluanneleriz.com adresine mail atıyoruz.Dediğim gibi bu mail adresine dilerseniz forma girdiğiniz anda video kaydı alıp reklam kısmı olacak şekilde mail atarsanız adrese yazılımcılarımız yardımcı olacaktır🌸