matmazellayy 9+4 teyim bugün temizlik yaptım belim aşırı ağrımaya başladı sol kasığımda da ara sıra giren batma gibi ağrı sancı oluyor normal mi böyle olan var mı bu haftada
Ayse_gul46 matmazellayy bende de oluyor kendimi yorduğum zaman 8+4hafta benimde doktora sordum normal kasık ağrısı olabilir kanama olmadığı sürece dedi
DuyguLinaa matmazellayy aynı sorunu yaşadım aynı haftada doktorum kanama alanı gördü progesteranı sabah akşam fitil olarak ve dinlenmemi söyledi . Dikkat edin dinlenin iş güç yapmayın ben saldım artık yapcak bişey yok
fatos2404 matmazellayy ah bu bel ağrısı cidden beni de artık çok rahatsız etmeye başladı ne yapsam belim ağrıyor 😣
Mavi-elif Normal dinlenin benimde bel ağrım çok oluyor biraz yürüyüş yapsam bile hemen bel ağrım başlıyor
matmazellayy Mavi-elif Ya bende korktum ilk defa bu kadar çok ağrıdı solumda da batma oldu endişelendim
matmazellayy Ayse_gul46 Benimde bugün ilk defa şiddetli ağrıdı belim normalde benimde adet sancısı gibi kaşık ağrılarım oluyordu ama bugün aşırı derecede bel ağrısı çekiyorum
Ayse_gul46 matmazellayy içinizi rahat tutun ertesi güne geçer çok şiddetli olursa da acile gitmenizi öneriyorum
Vildan_krt Bende 9+5 ’tekim..bugün temizlik yaptım ve sağ taraf kasığım şiddetli şekilde ağrıyor..Çok şükür kanama yok ama yürürken bile zorluk çekiyorum, ayağım topallıyor
matmazellayy ruveyda123 Ben çok yoruyorum birde süpürgem aşırı güçlü kuvvet gerektiriyor temizlikten sonra da aşırı ağrılarım başladı cidden doğru söylüyorsunuz 2 aydır bulantı kusma bulantı kusma evimde bi kap yemek pişiremedim ama gene iyi olsun da bugün öyle olunca korktum
ruveyda123 matmazellayy ilk 3 ay bebeğin tutunma süreci bu süreçte çok hassas davranın bırakın ev dağınık kalsın yeter ki bebeğiniz güvende olsun içiniz rahat olsun sonra halledersiniz🌸
matmazellayy DuyguLinaa Valla bilseydim böyle ağrım olacak cidden yapmazdım kanama oldu mu sizde görünür şekilde
matmazellayy ruveyda123 böyle ağrım olunca zaten nisana yapmam asla dedim üzülüyor insan birşey olacak diye
DuyguLinaa matmazellayy hayır kanamam hiç olmadı ben kontrole gittiğimde doktorum kanama alanı gördü dinlen ağır kaldırmıycaksın ilişki yasak dedi