Gizem_erdag canm bnm Allah yardimcin olsun bn burda ve hic bi yerde kv konusuna yazmadim yazmicaktimda baktim garcekten cok üzülmüşsün burda hersey senin esine dusuyo bak tatlim bn yabanciyim esimde muşlu bn baska ulkeden geldim birbirimizi sevdik evlendik ailelerinde rizaligiyle bn 2 aylik gelinim dugun takilari aldiktan sonra evden kovdu kv bizi niye afedersin cok banyo yapiyormusuz haftada bir kere cokmus yani sen anla yeni evliyiz neyse esimin abisinde kaldik esimin krediyle aldigi ev vardi ama kiraci vardi 4 ay kalma haklari vardi kira parasinida kv aliyordu 4 ay eltimle kaldim kiracilar cikti bizim hic bsyimiz yoktu Allah razi olsun evin tadilati herseyini babam yapti aradan zaman gecti esimde bnde calisiyorduk bn hamile kalmak istedim korunmadigimiza ragmen hamile kalamadim tam 8 senede tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ama hamile kaldigim gunden beri bana kabus yasatti bnm kv bekar kaynini doldurup bni dovmeye gonderdi kendisi kapima dayandi dovucem diye bnde 14 haftalikken gobek ustu dustum bayildim acile gidene kadar oldum oldum dirildim yavruma bsy olucak diye cok şükür Robbim bana bagisladi birde bni ne dedi biliyomusum yabancilar sari çiyanlar orospu oluyo bu gelin 10 kisinin altindan cikip oglumla evlendi dedi dusunebiliyomusun bu ne demk cok şükür bakireydim evlendigimde ne iftiralar atti tehtidler evimde badem yedim diye topa tutmalar oglumu parasini yiyorsun yeme demeler bnde cok cektim Allahi izniyle haftaya dogum yapicam gene geliyo annem ne getiricek altin alcakmi ne yapicak diye soruyo bu kadar olan seyden sonra utanmadan gelebiliyo daha yazmadigim cok sey var ama demk istedigim suki herkesin ailesinde oluyo boyle seyler onemli olan esinin tutumu bnm esim bu süreçte ho yanimdaydi annesine kardesine karsi cikti hp savundu bni biliyo guveniyorki onlari soylediklerine inanmadi sen esinle iyi ol tek yavrunu dusun ondan baskasi bos isler ho dua et uzulme esin gelene kadarda annende kal Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin amin