sev_lay25 Ben şuan 30+1 haftalığım 29 haftalık gittiğimde doktor 1.364 gr demişti kilosuna sizce haftasına göre iyi mi insan korkuyor acaba iyi mi değil mi diye
Ebruli_08 sev_lay25 canım bende salı günü gittim 29+3 de 1350 ydi bende kafama çok takıyorum ama doktor haftası ile uyumlu dedi kaşar ye ekmeksiz dedi bol su iç dedi bakalım 31 de yine gidecem kaç kilo olmuş olacak
Kuzeyozum sev_lay25 merhaba kilosu gayet iyi benimki de 1200dü acaba kasık ve vajina ağrınız oluyor mu
sev_lay25 Gerçekten mi hani ben birde bu ilk gebeliğim o yüzden bu kadar tedirgin ve bilgisizim açıkçası doktorum zaten haftasına göre iyi demişti ama yine de 2 ay kaldı korkutuyor beni birazcık
sev_lay25 Ebruli_08 Kaşar bebeğe kilo aldırır diye çoğu gebeden duymuştum normalde hiç sevmem ama onu da deneyeceğim çok sevindim kilosuna 🙏🏻🙏🏻umarım sağlıklı alırız hepimiz kucağımıza tahmini doğumun ne zaman? Benim şubatın başı 7 gibi
sev_lay25 Ebruli_08 çok sevindim sağ Salim kucağımıza alırız inşallah Allah evlatlarımıza sağlıklı güzel ömürler nasip etsin 🙏🏻