Krdg Kızlar hangi bebek bezini öneriyorsunuz aklınızda bir fikir var mı çok kararsızım, ve ya aranızda stok yapan falan
Polenmom Krdg stok yapmaya karşıyım skt geçebiliyor kuruyorlar vs. Ben sadece iki büyük paket 1 no prima premium care tercih ettim 🪽
prensesannesi_2227 Krdg bn kızımdan kalma primalar var onları kullncm 1 numra canbebe yada goon düşünyorm bide muhendisinoğlu var ınstgrmda onu takıp et bn hep ordan bakıp aldm
cutecik Krdg ilk hamileliğimde prima kullandm ama malum fiyatlar uçmuuuuşşşş gitmiş şuan çevremde molfixden çok memnun olanlar var yakınlarımdan gördüğüm kadarıylada onu kullanmaya karar verdim 1 paket 1 numara aldım stok düşünmüyorum çnkü cilt tercihine göre ilerlemeyi düşünüyorum💕
Aylinto Krdg goo.n kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum hem sızdırmıyor pişik yapmıyor hem de ucuz
Krdg prensesannesi_2227 Goon markasını duydum, bir de özlem falan diyende var o garibime gitmişti öneri için teşekkür ederim 😊
Ece56 Krdg yeni doğanda günlük 8 bez falan kullanılıyormuş. Sonrasında azalıyor yavaş yavaş. Baktığınız paket kaçlı bilmiyorum ama günlük miktardan hesaplayabilirsiniz.
cutecik Krdg valla bnm ikinci cnm aradan 6 yıl geçti ama inan herşeyi unuttum😄 yani bez hemen bulunabilir bişey zaten paketler 60-70′li falan oluyo 1 numaralar baktm 1 hafta 10 gün kadar sorun yaşamıyorum sipariş verdim mi 2 güne kapımda diye düşünüyorum
EbruBoluKaya Sleppy natural aldım hazırlık aşamasında 1 numara 84 lü 2 paket , 2 numara 2 paket 3 numara 2 paket aldım bebeğim 20 günlük 1 numaradan 10 tane falan kaldı
Krdg EbruBoluKaya Pişik falan yaptı mı acaba taşma falan kimisi çok öneriyor sleppy i kimisi de hiç önermiyor. Sizin öneriniz nedir.
EbruBoluKaya Krdg pişik yapmadı şükür sızdırmada her zaman değil ama bazen fazla yaptığı oluyor 2 3 kere sızdırma yaşadım 20 günde onun haricinde memnun kaldım ben uygun fiyatlı olmasıda işime geldi bundan devam edeceğim
karaguzelirem_ Stok yapmadım bilerek cildine pişik yapar yapma bilemediğim için, Sleepy Bio Naturel 1 No 64lü aldım şimdilik eğer memnun kalırsam sızdırma pişik vs yapmaz ise sleepy den devam ederim diye düşünüyorum ☺️
karaguzelirem_ Krdg hayır canım henüz kullanmadım doğumum şubatta nasip olursa şimdilik 1 tane kampanya döneminde aldım sadece