Alyynntkn Kızlar merhaba son aylarda zor geçen bir hamilelik geçirdim ve az önce yatışım yapıldı ve bir kaç saate alınacağım sizden ricam benim ve evladım için dua eder misiniz? Edenler iyi ki vardınız Allah razı olsun
Elzem07 Alyynntkn sağlıkla gelsin inşallah icini ferah tut kuzum. Normal mi sezeryan mı, yazıdan anladığım kadarıyla sezeryan. Pozitif sezeryan hikayeni bekleriz 💖
Alyynntkn Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ediyorum Allah’ın izniyle doğum hikayem ile gelicem
Alralmra Alyynntkn doğum anında sizde biz hamişlere dua edin nolut benimde son bir haftam hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşAllah 🤲🏻
Essrakk Alyynntkn ne kadar heyecanlı bir an. Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🙏
Alyynntkn Kızlar hepinizden Allah razı olsun doğuma girecek olanlara Allah yardım etsin kesinlikle korkmayın kendinizi kasmayın rabbim o anda inanın yanınızda oluyor ve bebeğiniz dünyaya gelince acılarınızı unutuyorsunuz
YagmurAyverdi Alyynntkn en müsait zamanınızda doğum hikayenizi bekliyoruz. Bebeğinizle birlikte sağlıklı nice günler diliyorum 🌸🤗