Mothertea Finale doğru adım adım 18 gün kaldı planlı sezaryen olucam ilkide böyle olduğu için kilo boy nedir arkadaşlar herkesin ki farklıdır ama birbirimizle konuşmuş Oluruz ☺️☺️
Zelihaa1409 Mothertea geçen hafta 35+1 de 2650 ydi yarın yine gtcem 36+1 oldu bakalm kaç oldu.Bi hafta önde gdyo gbi.Zaten planlı zorunlu sezeryan olcağm içinde 37+5 e gün verdi.
Mothertea Arifekldrm2 yarın gidicem kontrole canım bende gitmeden aynı haftalarda olduklarımızla bilgi edinelim istedim ☺️
Arifekldrm2 Mothertea sezeryani tam bayilmami yapıyorsunuz belden aşağı mi acaba? Benim ilk doğum normaldi ama bunda bebek dönmemiş haftaya kadar dönmezse sezeryan olacağım çok korkuyorum
Esilamm Bende yarın 36+5 olacağım. 36+1 de 47 cm 2750 idi ama suyu alt sınırdaydı. Bakalım ne diyecek sezeryan olacağım
Mothertea Esilamm maşallah herşeyi iyi gibi haftasını da tamamlamış bence suyu sorun görürse alır artık
Arifekldrm2 Mothertea ikinci sezeryan mi sizinki acaba? Sezeryan sonrasındaki süreçler nasıl acaba merak ediyorum
Mothertea Arifekldrm2 korkacak bir şey yok içimizden bir can cıkıyor ve biraz ağrı sızı tabi oluyor ama en fazla 2 gün sonra geçiyor öyle büyük bişi Yok hiç korkmayın