Aysegolcuk Demir vitamini içen varmi? Ben içtikten yarim saat sonra hep Karnım ağrımaya başlıyor acaba dokunuyormu bana
Pirayeee Aysegolcuk ben gyno feron kullanıyorum sabah aç karına. İçtiğim gün mide bulantısından başımı kaldıramıyorum 🙄😐
Essraa2 Aysegolcuk ben uyumadan önce içiyorum bi portakal yada mandaline yiyiorum c vitamiyle da çabuk etki sağlıyor.. bi ağrı filanda yapmıyor
Muhammedamine Mevaninannesiii imom demir değil multivitamin İçinde az miktarda demir var extra demir kullanılıyor
Aysegolcuk Mevaninannesiii Ben onu kullanmıyorum canim benim vitaminim çok düşük olduğu için Demir vitamini ve içinde c vitamini olan kullanıyorum içtikten sonra karnım ağrıyor affedersiniz ishal yapiyor
Mevaninannesiii Muhammedamine 🤷🏻♀️ Benm kullandığım bu yani doktorm bunu önerdi ayrı bişey kullanmıyorm
Muhammedamine Mevaninannesiii demekki sadece multivitamini yeterli görmüş size gebelerin % 90 ı demir kullanıyor
Aysegolcuk Pirayeee ben 3 tane vitamin hapi kullanıyorum içtikten sonra karnı ağrısı ve İshal yapiyor çok kötü oluyorum ya😔
Aysnr11 Krasivyy Birde İçinde gebelik testi de geliyor 4-5 tane onlar sürekli yalancı pozitiflik gösteriyor o yüzden kaset test daha güvenilir ☺️
Gurbet20 Doktor bana iki kez d vitamini verdi ama onu kullanamıyorum her kullandığımda midem bulanıyo bende almıyorum sizce iyi mi yapıyorum yoksa kullanmam mı gerekir
Aysegolcuk Gurbet20 canim aç karnına içemiyorsan bir yarim ekmek ye ondan sonra ilaçi iç yani doktor boş yere vermez d vitamini bebeğin gelişmesi için kullanmak sorundasın
RabiaRabia Bende sabah aç karnına içtiğimde mide bulantısı ve kusma da oldu doktorum yatarken de aç olduğumuz için uatmadan önce iç demişti. Uyumadan önce içiyorum çok rahatım