Kader2509 Aysegul_dur Ya soluma yatıyorum bende ama ister istemez sağda buluyorum kendimi hepten solda yatamam. İmkansız
Aysegul_dur Kader2509 bende solda uyuyamıyorum sağ sol dönüyorum doktorlar sırt üstü bile yatanilirsiniz diyor sadece dikkat etmen gerekirmiş baş dönmesi göz kararması olur sa kan akışı yavaşladı demek oluyormuş ama sağ sol farketmiyor diyorlar
nurcan355 Aysegul_dur 1 hafta yasadim o bas donmesini boynumu bile kaldirirken basim donuyordu cok kotu gercekten allah kimseye yasatmasin 😪
Kader2509 Özel bölgemin üstü kısmı kasık yapım ağrıyor tuvaletimi yapınca ekstra olur acaba neden olabilir
Aysegul_dur Kader2509 bebek baskı yaptığı için olabilir enfeksiyon olabilir tuvaletini tutuyorsan olabilir doktora bir sor istersen
Aysegul_dur Kader2509 o sabit yatmaktan benimde kuyruk sokumu kadar ağrıyordu sırtımı yaslicak birşey arıyor eşime diyordum hareket etme sana yaslancamdiye 😂 yastık aldım oda kurtuldu bende
Rumeysaaa67 Aysegul_dur bende büyük ayım var bide küçük ayım birini önüme birini arkama alıyorum ayağımida eşimin üstüne atıyorum miss😁😁 adam bı kalkıyor heryerim ağrıyor diyor bilmiyor ki gece adamı eziyorum 😁😁
Aysegul_dur Rumeysaaa67 bende öyleydim adam sabit yatıyordu benim ayım yoktu ama ondan yastık aldım 😂
Rumeysaaa67 Kader2509 dünden beri ayı alıyorum birini sırtıma birini önüme bide ayaklarımi kocamın üstüne atıyorum rahat uyuyorum adam diyoki Sabah heryerim ağrıyor 😁😁 bilmiyor ki gece adamı eziyorum 😁
Kiwitoveannesi Kader2509 kalçalarına belim kuyruk sokumum çok ağrıyor doğumu hiç konuşmadık ikinci gebelik ilk sezeryandi buda sezeryan olcak 19+1 olduk büyük ihtimal 37 haftada alır tansiyonum yüksek ilaç kullanıyorum
Aysegul_dur Kiwitoveannesi benim bir dış gebeligim var sezeryan oldum o yüzden ilk gebeligim ama doktor sezeryan dedi yine hayırlısıyla gelsinler de inşallah 🥰
Rumeysaaa67 Aysegul_dur hahaha olsun o kadar yaa biz onların çocuklarını taşıyoruz onlarda bizi taşısın 😁
nazazra24 Kader2509 benim nisan ortası veya sonu olucak 🥰 bel değil de belden kalçaya doğru ağrı var her iki tarafta ve mahvediyor yürürken 🥺