Rosehkn 7 hafta 6 gün yolk sac göründü fakat kalp atışı alamadık doktor haftaya netleşir dedi aynı durumu yaşayan var mı?
Nurov Rosehkn 7+6damısınız? kalp atışı duyulur bu zamanlar ama panik yapmayın bence cihazdan kaynaklı da geç duyulabilir
Snm06 Rosehkn o zaten bebegi besleyen yapıdır yuvarlak gorunumunde benim de ilk öyle olmuştu bebeği besleyen yapının göründüğünü Bebek için 1 hafta sonra gelmemmis söylemişlerdi endisenlenmene gic gerek yok ki daha önce boş gebelik geçirmiş biri olarak boş olsa içinde hiç bir şey görünmez
Nurov 5+1de yolk sacı gördük ve rahatlayabilir miyim bebeği görmüş olduk mu dedim evet bu bebek hücresi dedi rahatladık bence sizde rahat olabilirsiniz, bundan sonra o hücrenin bebek olarak gelişimini takip edeceğiz🌸
Rosehkn Nurov yani kendi doktorum izindeydi başka doktora tek seferlik kalp atışı için gittim ama embriyo yok boş gebelik %90 dedi Benim doktorum da kesinlikle boş gebelik değil dedi
Nurov Rosehkn inşallah öyle bişey yoktur canım başka doktorlar kafa karıştırıyo hep, dua et bol bol hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah 🫶🏻
Nurov Rosehkn yo normal bi zaman 8. Haftada duyuluyo geç değil tam haftanız bidahaki sefere duyarsınız inşallah iyi düşünün iyi olsun🤲🏻🫶🏻