damlanur940 kızlar beta hcg değerim cıktı hamilemiyim ? doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi , beta hcg degeri dusuk cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı ?
Anneoluyorumm00 damlanur940 kuzum benim korkma burda 9 betayala öğrenen var, bende 46 la öğrendim hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲❤️
Demetrana damlanur940 Hamilesin canım iki gün sonra tekrar gel demesinin sebebi artışa bakacak gebeliğin sağlıklı mı diye benim 12 küsür çıkmıştı iki gün sonra tekrarladığımda 214 çıkmıştı
NewMomm1 Zeynepali Sizin için çok üzüldüm Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Ama yeni gebeliğini öğrenen bir hanımefendi var sizin bu yorumunuz burada hiç olmamış. Farklı bir post paylaşıp üzüntünüzü dile getirmeniz daha uygun olacaktır. Belki etkilenebilir burada arkadaşımız.
ilkgozagrim__ damlanur940 4. Haftada 3229 ile ogrendim hamile olduğumu kalp atışını duymaya 2 gün kala düşük yaptım 6+3 de yani Haziranda düşük yaptım 1 ay korun dedi doktor korundum temmuz 14 de adet oldum bidaha olmadım şuan 19+6 haftalığız kızımla şükürler olsun
NewMomm1 damlanur940 Korkma canım benim betanın düşük olması şu an gebeliğinin çok yeni olduğunu gösterir sadece. Burada 8-9 ile öğrenen arkadaşlar da var gördüm. Hiçç canını sıkma. Sağlıkla gelsin bebiş🌸🥹