Yaprakkgzirm Vajinusmus problemi olanlar doktorlarınızın fikri nedir sizler ne şekilde Doğum yapmak istiyorsunuz?
Ozlembb Yaprakkgzirm devlet Hastanesi'ne gidiyorum ben. Doktora sordum. Farklı bı durum olmadığı sürece normal doğum yapıyorlarmis. Normal doğumunda vajinismus tedavisi olduğunu söyledi.
Berkaytuana Esomami bazıları ilişkiye giremiyor bazıları da ilişkiye giriyor ama kendini fazla kasiyor. Bu demek oluyor canım
Yaprakkgzirm Esomami arkadaşımız açıklamış istemsiz kasılma durumu,doğumda problem yaratır mı diye düşünüyorum 29 haftalık gebeyim
Esomami Yaprakkgzirm ins yaratmaz canim hayrlisi hakkinda zaten bi sikinti gorurse doktorun sezeryani onerecektir cati muaynesindeki durumuna gore
Ozlembb Yaprakkgzirm bende o sırada korkuyorum ama doktor çatı muyanesi falan olacaksın ona göre de karar verilebilir dedi. Ama en son sezeryani düşünürüz dedi. İnşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız bebislerimizi.
Berkaytuana Yaprakkgzirm bildiğim kadarıyla bir tedavi yöntemi olarakta uygulanabiliyor ama beyninden kötü düşünceleri at canım hayırlısı ile kucağına al inşallah yavrunu 😍