esra_demiribis0309 Edaa01 bugun doktor bi tahminde bulundu ama tahmine gore bebimkisi yanlış oluyor yarın net bisey ogrenince yime yazcam ama kişiye göre degisiyor gibime geldi yada bilimsel bi dayanagi olmayan bir bilgi
esra_demiribis0309 Edaa01 boydan boya ama doktor kıza benzettim dedi kız olsaydı göbek asagisinda cozgi olmaz miydi
Tazeanneee11 Edaa01 bende başka bir hurafe söyleyelim eğer bebek olduğu yerde tekmeliyorsa erkek sağdan sola doğru hareketler varsa kızmış çoğu kişi öyle diyor 🤷🏻♀️
Kitapkolik660_ Tazeanneee11 sağ tarafa yerleşti kızım ama şuan sağı solu aşağı yukarı her yeri tekmeliyor artık
bebegimhayalim Tazeanneee11 bu tezi de çürüttüm bebeğim hep sol da ve soldan tekmeliyor beni ayrıca gibek cizgim de var çok erken oluştu kızım olcak😂😂
Ozgeunuvar Edaa01 bunu ben de duymuştum ve 15. Haftamdan sonra belirginleşti o çizgi tam göbek deliğimin altından karnımın aşağısına kadar erkek bebek bekliyoruz
Boncukk123 Edaa01 bende okudum bi yerde siyah çizgi göbek deliğine kadarsa kız göğüs altına kadar çıkıyorsa erkek yazıyordu ama sanmam