alitalia Merhaba kızlar pazartesi günü çatı muayenesi olacağım. Eğer doktorum normal doğum için uygunsun derse ssvd denemek istiyorum ama bu kalan süreci ebe desteği ile devam ettirmek istiyorum. İstanbul’da ebe cavide haricinde bildiğiniz özel ebe var mı?
Goksu_argum_1 alitalia doulogülsum hemsireebesevval ebesumeyye bunlar çok iyiler tavsiye ederim hangi ilçede ve hangi hastanede doğum yapacaksınız
alitalia Goksu_argum_1 İstanbul Florya medical park hastanesi. Doktorum özel ebeye sıcak bakıyor ama ben olup olmayacağını bilmediğim için şimdiye kadar destek almadım. Çatı darlığı vardı ilk doğumda. 16 haftalık bir normal doğumum oldu şimdi de yeniden çatı muayenesi olup uygun mu değil mi baktırmak istiyorum. Uygun derse de normal doğum bekleyeceğim artık hayırlısı. Tavsiyeler için teşekkür ederim bakacağım mutlaka
Goksu_argum_1 alitalia rica ederim bu onerdigim kisilier büyük çoğunlukla ssvd doğumların da ebe olark yer aldılar bnde Eyüpte özel Rami hatsanesinde yaptım ve orda baya ebeler vardı ordan tanıdım bunları hepside iyiler doulo gülsüm uygun fiyat oburlerinin fiyatindan pek bı bilgim yok eğitimlerinde oluyo
Goksu_argum_1 alitalia maddi durumunuz iyiyse katılabilirsiniz benm ilk doğum olduğu için ebeyede eğitimde gerek duymadım ama belki siz istersiniz
alitalia Goksu_argum_1 normal doğum yapabileceksem açıkçası paraya çok takılmıyorum. Umarım doktor uygun olduğumu söyler ona göre bende araştıracağım. Teşekkür ederim tekrar