Kelebekks1 5+4 haftalık hamileyim ultrasonda kese gözktü doktor olması gereken yerde cok güzel dedi ama yumurtalıklardan birinde kist var dedi bu sorun olmaz bebek baska biyerde büyür o baska biyerde sorun olmaz dedi sizcede öylemi yaşayan var mı
Mom_83 Kelebekks1 bende de çikolata kisti var doktorum bebeğe zararı olmadığını bebeğin kisti baskıladıgını söyledi çok şükür problemde olmadı için rahat olsun 😊
ruveyda123 Kelebekks1 bende de vardı doktor dedi ki bu genelde olur ilerleyen haftalarda kaybolur dedi tamda öyle oldu 3 hafta sonra tamamen kaybolmuştu
Maysa41 Doktor söylediyse doğrudur. Bende doğum yaparken sezeryanda doktor kist farketmisti onuda almıstı.
Kelebekks1 ruveyda123 benim hic biseyin yoktu acıkmak ve tuvalete gitmekten baska ama bugun hic bisey yapmak istemiyorumm normalde temizlk yapmadan rahat etmeyen biriyim hic bisey yapasım yok yemekleri bile eşim yaptı o dereceyim sizdeede oldumu
Kelebekks1 ruveyda123 yok canım kistle alakalı demedim ben genel anlamda söyledim sizdede bu sekilde oldumu diye
ruveyda123 Kelebekks1 hâlâ oluyo zaman zaman enerjik oluyorum zaman zaman sürekli yatıyorum normal yani☺️