Barlas28 Merhaba kızlar 2 gündür birden oluşan kuru öksürüğüm çıktı aynı zamanda astım hastasıyım. Bütün gece uyuyamadım öksürükten vücud ağrısından kemiklerim ayrılıyordu resmen bütün doğal yollları denedim geçmedi ateş yaptı daha sonra gögüs hastalıklarına gittiğimde cigerle alakalı olmadığını gebelikte reflünün öksürük yaptığını kan ve idrar tahlilinde enfeksiyona bakalım dedi ilaç bile vermeden gönderdi bu durumu yaşayan var mı??
MelteM2cck Barlas28 bende astım hastasıyım. Kimden ne duysam yapıyorum ama astima çare etmiyor. Hamileyim de. Kendi astım doktoruma gittiğimde hava makinesi ile ilaç verdi hava alarak kendime geliyorum. Balgam söktürücü verdi balgam inceldikce öksürük hafifler demişti. Burun spreylerim var kullandığım. Bu ilaçları astım olarak düzenli kullanıyorum raporum da var. Sen her zaman gittiğin astım doktorun göğüs hastalıkları varsa ona git bence çekilmez öksürük
Melike_4949 Barlas28 tereyağı eritip pekmezle yiyin karabiberli sıcak süt için zencefil bal ve karabiber karıştırıp yiyin elma zencefil kaynatıp suyunu için geçmiş olsun
Eymenmomm 23 haftaligim bende aşırı öksürüyordum bol bol Meyve,ballı Ihlamur,sarımsaklı tavuk suyu çorbalar tüketin Bende en etkilisi pekmez tereyağı ve limon suyu karışımı oldu geceleri rahat uyumaya başladım resmen
Barlas28 Eymenmomm pekmez yağ karışımını ve bal karışımını ben de yaptım ama bana işlemedi astım var diye daha ağır atlatıyorum sanırım
Barlas28 MelteM2cck gögüs hastalıklatına gittim dün bebek büyüdügü için mide reflüsü olabilir buda öksürük yapar dedi alakasız bir şekilde kullandıgım hava makinesi fıs fıs ve ilaçlar var. Ateşimin 2 gün boyunca 38 altına düşmemesi ve kan değerlerimin düşük cıkması sonucu tekrar acile gittim ve enfeksiyon oldugu söylendi öksürüğüne ne yaparsam yapıyım antibyotik dısında hafiflemedi
Barlas28 Melike_4949 malesef bana hiç iyi gelmedi Bal karabiber limın yaptım ama karabiber mideme dokundu ilaçsız geçmedi
MelteM2cck Barlas28 çok geçmiş olsun. Enfeksiyon varsa zaten antibiyotik dışında hic birsey etki etmez doğru Allah şifa versin