066 merhaba uzun süredir enfeksiyon rahatsızlığı bende yaşıyorum bi çok hastaneye doktora gittim sana şunu söyleyebilirim her doktorun dediğine kulak asma beni o kadar çok korkutan doktor oldu ki bu enfeksiyon yüzünden damaryolundan tedavi almanız gerekli bebeginde seninde emziremezsinde diyenden tut sen ya da bebeğin ölür diyen vs vs çok morelim bozuldu bedenen ruhen çok çöktüm ama elhamdülillah kullandığım oral antibiyotikler sayesinde kandaki enfeksiyonum normal seviyeye düştü mesanede ki enfeksiyonum 142 den 17 ye düştü kültürümde yine üreme oldu yazıyor yarın tekrar kontrole gideceğim ama sana şunu söyleyebilirim mesanedeki olan enfeksiyon hiç bir şekilde çocuğa geçmez ve zarar vermezmiş çocuğa zarar verevek enfeksiyon türü rahimde bulunan siğil hpv hastalığı yani ve kandaki enfeksiyonmuş bu durumlardada zaten doktorlar gerekli önlemi alıp genelde sezeryan doğumu gerçekleştiriyormuş hatta şöyle de dedi doktor kandaki enfeksiyon sezeryan dahi olsa çocuğa geçme riski var çünkü plesanta üzerinden bebeğe ulaşıyor ama mesanedeki enfeksiyon çocuğa bulaşmaz dedi ve hamilelerin çoğunda da enfeksiyon oluyormuş özellikle son haftalarda ki gebelerde daha sık rastanıyormuş bebek ağırlığı artık böbrek ve mesaneye baskı yaptığı için böbrek tüm işlevini yerine getiremeyip mesanede tam boşaltım yapamadığı için yaşanan bi durummuş o yüzden morelini bozma sakın sağlıkla kucağına alırsın evladını bende beklemedeyim bakalm allah hepimize şifa versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde kan değerlerim düşük bu arada ama sizinki kadar değil eğer şeker rahatsızlığınız yoksa ilacın yanı sıra üzüm pekmezi tuketin bir kaç damla limon sıkarak günde üç kez ya da iki kez ve hurma hurmayada aynı şekilde limon sıkarak gün içinde tüketin emin olun faydası oluyor ben şuan öyle yapıyorum ve biraz daha yükseldi değerim düşükken hep rahatsızlanıyordum iyi olan tek bir günüm geçmiyordu 38+6 günlüğüm