Merhaba Hanımlar size doğum hikayemden bahsedeceğim…
1 Eylül sabahı 6-7 sularında doğum sancım başlamıştı ama düzensiz geldiği için doğum sancısı olduğunu tahmin etmemiştim sonra giderek artmaya başladı 9.00 gibi nişanım geldi😳 sancılarım şiddetlenmeye başladı korkmaya başlamıştım ama yapacak bir şey yoktu kızım gelmekte kararlıydı, hastaneye gittim 1 cm açıklık olduğunu söylediler tekrar eve gönderdiler evde geçirmemi istediler vaktimi sonra saat akşam 8.00′e kadar bu sancıları çektim ve daha da şiddetlendi tekrar hastaneye gittim orada da 2 cm açıklık olduğunu söylediler 8 saatte sadece 1 cm açılma olmuştu😱 ve beni tekrar eve gönderdiler🥵 4-5 saat sonra gelmemi istediler o ara tabii yürüyüş yapıyordum hiç oturamıyordum sancılarım bayağı şiddetlenmişti en sonunda saat gece 1.00 oldu ve hastane yolunu tekrardan tuttuk nihayet 4cm açıklık ile yatışım yapıldı🤩gece 3te doğumum gerçekleşti🐣 bu arada devlet Hastanesi’nde doğum yaptım gayet memnun kaldım ebelerim güler yüzlüydü çok hoş ilgilendiler doğumumun kolay olacağını hiç sanmıyordum ama doğum esnası gerçekten çok kolay geçmişti.(doğru ıkınma çok önemli, aslında ben onu iyi yapabildim doktor dedi☺️) İlk doğum hep zor olur diyenleri umursayarak hep korkuyordum ama öyle bir şey yok gerçekten inanın kucağınıza aldığınızda her şeyi unutuyorsunuz🥰❤️umarım hepinizinki böyle kolay ve güzel olur sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle dileğiyle 💕💕🌸🌸🙏🏼🙏🏼