Dlktml İlk bebeğim olacak inşallah 20 haftalık Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 ihtiyaçlari nasıl alıyorsunuz heyecandan her şeyi alasım geliyor ama gereksiz bir şey de almak istemiyorum
sedseda Dlktml Öncelikle kaba eşyaları almakla başlayabilirsiniz beşik bebek arabası puset alacaksanız dolap vs.
Aykem Dlktml bir haftalık anneyim. Kesinlikle tulum almalısınız. Birde ptikli badiler. Benım baya kurtarıcım oldu . Atlı üstü kıyafetler hep açılıyor ama tulumlarda öyle değil . Bu benım fikrim
Sedefomur1 Aykem tulumlari kaç beden aldınız acaba çabuk büyüyorlar malum 3 6 ay alsak çok mu büyük olur ki
Arzu343434 Aykem peki fermuarlı mı yoksa düğmeli mi daha iyi komple çıtçıtlı olanlar pratik değil sanki
Aykem _Tazeanne 0-3 bendekiler ben çok memnunum. Daha küçük oluyor. Nerdeyse günlük değiştiriyorum en fazla iki güne bir
Aykem Arzu343434 çıtçıtlı pratik bnce dediğim gibi benım düşüncem. İlk anneliğim birde ben çok mantıklı gördüm bunları
Habibe_ E bebekte yenidoğan,ve 9 aya kadar olan tulumlar ve alt üst takımlar 170 TL kızlar haberiniz olsun kalitesi zaten çok güzel . İstanbul da Sancaktepe ÇAMSAN AVM den aldım hepsinde aynıdır diye umuyorum 🌸🌸🌸🌸