babyshark__ momsssss erken gebelik testiyse 2 3 gun once yapilabilir dedi eczaci yaptim negatifti 4 gun sonra kanda cikti benimde
Kamilecakir16 momsssss regli bilmyorumda yumurtlama tarihinizi az çok tahmin ediyorsanız on gün snra çok silik birşeklde belli oluyo
orkide123p3t momsssss evet erken 😂😂 Bende yapmıstım negatif çıkmıştı ama emindim ya adet olmucam ben bu ay demiştim reglden 2 gün sonra yaptım pozitif çıktı darısı başına 🥰😍
rabiaozcans bence erken. bende 5-6 gün kala yaptım ikinci çizgi resmen yok gibiydi emin olamadım aynı gün kan testi verdim pozitifti
Fatmac momsssss evet erken, bende bir hafta önce yapmıştım negatifti 4 5 gün kala yaptım silik çizgiyi gördüm. Erken testler 6 gün öncesinde yapılıyor yazıyor ama göstermeyebiliyor
ressamanne_ momsssss regle 2 gün kala yok gibiydi nerdeyse adet günümde tam çıktı, daha çok erken hatta ben 10 gün kala yumurtluyordum 🐓 😁
Ftrhn ressamanne_ bana umut oldunuz şuan 2 gün var adetime bugün test yaptım. İlk başta hayali bir çizgi belirdi sonra göremedim sanki kuruyunca. Anlamadım hatta ilk beliririr gibi olunca gözlerim doldu. İnşallah pozitif görürüm ben de