Şükürler olsun ki bence pozitif bir hikayeydi. 3. Doğumum oldu ilk ikisini İzmir’de özel 2 farklı hastanede yapmıştım çınarlı ve Ege şehir. Bu doğumdan sonra rahatı iyiliği anladım. Doğum benim için travmaydı. 2 küçük çocuğum olduğu için genel anlamda hareketli bi hamilelik geçirdim. 37 itibariyle falan adaçayı hurma ahududu yaprağı çayı içtim. Enfeksiyon yüzünden özellikle son trimester çok zor geçti. 39 bitince artık doğmuyor kilo alıyor doğuramıcam korkularım vardı arada kasık bel sırt karın gaz ağrısı oluyordu. 39+1 29 Kasım’da öğlen arada adet sancım başlamıştı ama dayanabiliyordum yemek yaptım ama ağrım artmaya başladı duşa girdim o sırada kesin nişan dediğim şey geldi hafif kanlı gibi sümüksü akıntı duş yaptım sıcak suyla adet sancım artmaya başladı topta oturdum ağladım hastane 40 dk falan uzaklıkta olduğu için annemi de alıp yola çıktık 1 saat sürdü. Acilden girdim 5 cm açıklık dediler sancı çok garip yani gerçekten bu doğum diyordum takılarını çıkarmıştım giderken acıtıyor yani vurup geçiyor. Acilde nst ve açıklığa bakıldı 5 cm doğum başlamış yatış olcak dedi ben ağlamaya başladım ebe çok sakin Güleryüzlüydü. Sandalyeyle doğumhaneye çıkardılar. Kan alındı sorular soruldu ebeler yine çok iyiydi sakinleştirmeye çalıştılar hiç tersleme kızma durumu olmadı devlettekiler öcü gibi gösteriliyor ama hepsi iyiydi. Doğum odası salon gibi bi kısım ve doğum yapılan alan var tek kişilik yani. Nst bakıldı doğum başlamış suyunu patlatçam yoksa ilerlemez sancın artçak dedi bebeğim kakasını yapmış tam zamanında gelmişsin iyi ki beklememişsin dedi oksijensiz kalıyormuş kalp atışı düşüyor dediler o an çok heyecanlıydı bana oksijen verildi ebelerle nefes aldık düzeldi dediler koldan şırıngayla bişi verdi ben hep korkuyla suni vermeyin diyordum ne olduğunu söylemedi sadece çok derin nefes alma başın döner falan dedi ayağa kaldırdılar ıkınma gelince çağır dediler. 6 da acile girdim 7 ye doğru doğumhaneye girdim 7 de suyumu patlattılar 8.10 da doğurdum. Herkes AA ne kolay oldu diyor ne çabuk ama beklenti de önemli normal doğum çok aşırı kolaydı 1 saatte bitti diyemem çok acıdı o an ıkınamadım baya kesti dikti zor oturuyorum ama rahatım tabi yürüyorum. Arada gaz sancım oluyor. Sonra odaya çıkardılar gayet büyük ferah tek kişilik tuvalet banyo var yemekler çok güzel herkes kibar. Yani gerçekten özele verdiğim paralara acıyorum. Oğluma 3450 denmişti 1 hafta önce sonraki gün 3670 denmişti ama 3550 doğdu. Kakasını yemiş midesini temizledim dedi hemşire hiç bi sorun yaşamadık. Rabbi yesr ve summes sebile yesserahu okudum sancı anında Allah Ekber falan dedim kendimle konuştum geçcek diye çocuklarımı düşündüm gerçekten zordu çömeldim hep suyum geldi işledim üstüne ped atıldı. Annemi istemedim diğer alanda dua etti hep mırıltısını duydum. Şükür bitti Allah herkesi sağlıkla kurtarsın. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah