Mlk2304_ 27+5 hamileyim Kısır ve patates salatasının içinde maydonoz vardı , küçük kaseler de yedim. Gebelikte yasakmış, bu zamana kadar yememiştim. Bir sıkıntı olur mu bilemedim endişelendim
tugbadurmaz34 Mlk2304_ hiç sakınmadım çok severim kahvaltıda da öyle yerim bir şey olmaz ancak suyunu içersen etkisi olur
Selinselinselin Mlk2304_ 1 günde bir kasa yemiyorsan sorun yok demişti doktorum. Bir de çayını vs yapmayın
Mnos-332 Mlk2304_ ben ilk baştan beri salatada börekte yiyorum k kadardan bişey olmaz suyunu kaynatıp suyunu içmedikten sonra
Mlk2304_ Selinselinselin yok sadece kısır ve patates salatasının içinde varmıştı toplam bir tutam kadar
Mlk2304_ [silindi] valla benimde canım çekmişti üstüne denk geldi yedim ama yedikten sonra da pişman oldum😮💨
[silindi] Mlk2304_ olma olma ben her gün salata da az az kullanıyorum bahsidilen düşük dendiği gibi kaynatıp suyunu içmek fazla fazla yemek
Evremoz Mlk2304_ 1 tutam yeniyor ama bir demet maydanoz yenmiyor. Kimse de oturup 1 demet yiyemeyeceğine göre, maydanozdan korkmayın
tugcesakzci Mlk2304_ yok canım bişey olmaz suyunu falan içmemek gerekiyor yoksa yasak değil maydanoz. Bi tarlayı komple yemediğin sürece problem yok 😂 hem herşeyin fazlası zararlı zaten dozunda tükettiğin de hiç bir şey olmaz korkma
Melike_4949 Mlk2304_ az önce yedim mercimek köftesi içinde sürekli yiyorum birşey olmaz Allah’ın izniyle inşallah
Gulsum41 Mlk2304_ valla ben hamile olduğumu bilmiyodum düzensizliğim vardı maydonoz kürü yaptım 1 hafta boyunca poşetle yedim yani bisey olmadı Allah koruyor bence