Seymaemre Arkadaşlar göğüsümden şeffaf sıvı gelıyor ama süt gibi değil basına gelen oldumu? Yada bilgisi olan
Deletedmom434 Seymaemre süt geliyordur normal bir durum benden de hamileliğimde gelmişti elleme göğüsünü uyarma hiç🙈
SevgiTkn Seymaemre ay ne güzel gelmeye başlamış canım sütün çok olacak demek ki ne mutlu sana 💕 Sıkma sakın kontrol için
deletedmom351 Seymaemre Benimde gelmişti ilk süt bebek için çok yararlı bir şey sıkıp uyarmaman lazım güzel bir şey ama 😂
Deletedmom434 Seymaemre göğüsten geldiyse muhtemelen süttür benden de o zamanlar beyazımsı şeffaf gibi geliyordu
Seymaemre SevgiTkn südyenimde gordm ılk ızını takıp ettim sıktım ama bilmeden inşallah sıkıntı olmaz :( sıkınca cıkmadı gerçi kafasına gore akıyor akarken gordum dakıkalarca izledim beyaZa benzıomu die ama bildgn seffaftı:( o uyuzden tedirgin oldum
deletedmom351 Seymaemre Elbette ben sezaryen oldum genelde sezaryen sonrası süt geç gelir derler ama benim hemen geldi ve doğumdan bir önce yine su gibiydi Doğumdan sonra hemen emzirdim beyaza döndü
Emell Seymaemre o haftada benim de geldi. Sut canim o ilk oluşumları. 28 deyim geçti şimdi. Oynama siktirma akışına birak