1prensesannesi__ Gule12 dune göre bi tık koyuluk var bugun benim testimde ama markalarida farklı pazartesi tekrar test yapicam bu gun yaptigim testten alicam o zamana kadar test yapmamaya caliscam 🤭 iyice koyuluk görmek icin
1prensesannesi__ Zeynep15 verdim canim saglik ocaginda verdim sordum e nabiza pazartesi mi düser diye yok sabah duser dedi yani sonuc yarin 🥰
1prensesannesi__ nesrinmom elimde daha cok belli emin olabilirsin canim ama ne bilm heycan iste 6 aydir bekliyorum Rabbim kimseyi bekletmesin 🤲🏻🥰
1prensesannesi__ Deletedmon_98 sordum canim hemsireye sonucunu pazartesi burdan alabilirsin dedi bende dedim e nabiza da pazartesi mi düser dedim yok yarin sabah düşer bakabilirsin sonucuna dedi gecen sefer saat 9 da cikmisti yarin yine 9da bakarim sonucuma 🥰
1prensesannesi__ Deletedmon_98 kendi laboratuvarlari yok cunku askim belli bi saatte baska hastaneye gönderiyorlar o hastane de biiiir cok saglik ocaginin testine baktigi icin gecikiyo e nabiza dusmesi de ertesi gunu buluyo 😁😁
Zeynep15 Zmra-13 ay hayırlı olsun canım çok sevindim 🤲🏻 bende 4+2 bugün tekrar kan verdim 36 dan 109 a yükselmiş
1prensesannesi__ Deletedmon_98 haha aynen devlet hastaneleri yalansiz dolansiz baksa gidicem de gidip yalan soylemek istemedim 🤣🤣🤣🤣🤣
1prensesannesi__ Deletedmon_98 yaaa 🤣🤣 aynen oyle düşündüm bu konularda manevi şansa cok inanirim sanki yalan soylersem negatif cikarda dogruyu soylersem pozitif cikar gbi düşünüyorum 🤣🤣 degisik ama aklimdakine engel olamiyorum iste 🤣🤣🤣🤣🤣
cansureis 1prensesannesi__ Çok emindim ya ara ara bulantılar iştahsızlık özellikle geçirdiğim iki gebeliktede öyle anladım ama bu öyle olmadı😓
Deletedmon_98 1prensesannesi__ doğru ama bende inanıyorum en azından içim rahat etmez 😂 artık googledem felan bul şu sonuçları da hepimizin içi rahatlasın bi 😂😂
MaviKelebekk01 Google da sağlık ocağınızın adını yazıp tahlil sonuçları diye aratırsanız oradan görebilirsiniz sabahtan verilen testler öğleden sonra çıkıyor e nabıza geç düşüyor ama hayırlı sonuçlar alın inşallah 🥰
1prensesannesi__ MaviKelebekk01 ayy cok aradim ama bulamadim dur bidaha bakicam istanbul icinde gecerlimi bu 😁
1prensesannesi__ cansureis sanki gölge var gibi göz yanilmasida olabilir ama belki daha hcg degerin artmamistir belki idrara gecmemistir metabolik bi sonuc adet olmadan karamsar olma