Aysedk Kızlar bugun doktora gittim 5+6 haftalık bebek bir oğlum var 2 de kaybım var kan sulandırıcı yazdı ama devlet kalp atışı duyulmadan rapor vermiyormuş rapor olmazsa da 1000 TL fark çıkıyor 1 kutu iğneye ama şuan onu verecek imkanım yok aile hekimine gitsem rapor cıkarır mı yardımcı olurmsunz lütfen
whitedream Aysedk aile hekimi rapor çıkartmaz canım reçete yazıyo ama raporsuz reçete ücreti ne kadar onu öğren bikac ay önce zam gelmiş ilaçlara başka bölüme gitmeyi denesen belki orda cikarirlar
1palyaco Aysedk kalp atışı duyulmadan rapor çıkmaması yeni mi acaba çünkü ben 25gün önce kese görünce doktor kan sulandırcı yazdı raporlu ve üç kutuya 315tl verdim .
ftmm38 Aysedk özel hastane çıkarıyor ben tüp bebekle hamile kaldım bana rapor yazdılar kutusuna 100 TL gibi bişey verdim kan sulandırıcıya daha 5 haftalık nerdeyse benimkide
kubra1208 Aysedk bende bugün aldım canım 5+6 haftalığız keseyi gördük doktorum oksapor yazdı raporlu aldım bizde daha kalbini duyamadık hiç ücret de vermedim ben
cihandurumerve whitedream benim kalp damardan raporum vardı sağlık Bakanlığı artık gebelik tanısı olanların başka bölümde raporu varsa da kabul etmiyor kadın doğumdan gebelik tanılı rapor istiyor. Kadın doğumdan rapor çıkardım ona rağmen 3 kutuya 420 tl ödeme yaptım. Kalp damar raporluyken 0 ödeme yapıyordum
Yello Demetgd girilen tanıdan kaynaklı bir durum eğer yüksek riskli tanı girilirse katılım payı hiç çıkmıyor bazılarında normal tanı girildiğinde 100 tl civarı ücret çıkıyor
cihandurumerve Yello benim kalp damar raporum vardı iptal edildi kanunen artık kadın Doğumdan çıkarmak gerekiyormuş. Kadın doğumdan çıkardım 3 kutuya 420 tl para istedi eczacı. Kalp damar raporluyken hiç ödeme yapmıyordum. Hal böyle olunca tekrardan kadın doğuma gidip raporu düzeltmesini istedim, ama yapmadı düzeltemem zaten normal yazdım dedi. Bu tanıyı neye göre düzelttirebilirim
whitedream cihandurumerve bende de ücret çıktı rapor bitmiş 3 ay sonra gebelik devamı olarak tekrarladık ama baya uğraştık ücretsiz alıyorum şuan kaldı 3ayım bitsede kurtulsam iyice zorlaştırıyolar kullanmak zorundayız ama paramız yetmiyo almasak bebeği kaybedicez pıhtılaşma yüzünden Allah vicdan merhamet versin ya
Minnakkurabiyeveannesi27 cihandurumerve Devlet Hastanesi’nde venöz yetmezliği şeklinde yaptır kuzum rapor tanisinj
Yello cihandurumerve yaa bu konuda hiçbir bilgim yok ama neden düzeltemiyormuş ki resmen zorlaştırmak ıcın herşeyı yapıyolar
Hnd3535 Aysedk eczacınız ne kdr tanıdık ne kdr yardımcı olur bilmiyorum da.. biz şu şekilde yaptık. Önce parasını ödedik daha sonra rapor cıkınca doktorum fazla kutu yazdı rapor çıkınca ödemesini devlet karşılıyor ya fazla yazılanı önceden aldıklarımın yerine saydı Paramızı geri verdi. Yani 7 kutu yazdırcaksın mesela en fazla 1veye 2kutu sanırım eksik verdi. 5 kutu vermişti o zmn 2 kutuyu önceki aldıklarıma saydı
saripapatya41 Devlet kadin dogumda 04.04 kodu kabul etmedi eczane, gebelik ile ilgili bir tani yazmasi gerekiyormus kadin dogunumun, bu yeni degismis galiba, duzelttirmeye gidicem ptesi 🥲
Dryclb3 saripapatya41 kadın doğumcuların yazdığı rapor devlette geçmiyor diye eczane ve kadın doğum doktoru bana kalp ve damardan çıkartacaksın dedi bende öyle çıkarttırdım sorun yaşamadım