Mervvv0 Kizlar 5 haftalik hamileyim kuyruk sokumu agrim var daha once bi dusuk yaptim o zmn da bel agrim vardi Yurt disindayim burdaki doktorlar ilgilenmiyolar sizce normal mi yasayan varmi??🥲
balbadem1 Mervvv0 canım selam benimde öyle hamileliğimi öğrendiğim beri öyle yani 13. Haftaya girdik doktorlar normal diyor dinlenmek lazımmış birde bana magnezyum yazdı ama sana çok erken daha
Beeyzanurr Mervvv0 6. Haftadan itibarek agrimaya basladi cok ayakta kalip yurudugum vakitler asiri ağrıyor 14 haftaya ulaştık ama ağrı gecmedi magnezyum da cok agriya iyi gelmiyor
Mervvv0 balbadem1 bende vitamin kullaniyorum folic asit d vitamini vs daha once 7 haftalik dusuk yaptim bel agrim vardi tekrar ayni seyleri yasayacagim korkusu sariyor beni.. Magnezyum agrilarini kestimi canim birde ilk kontrolune kac haftalikken gittin
balbadem1 Mervvv0 ben 7 de kalp atışı için gittim canım magnezyum daha henüz sonuç alamadım suan da da çok ağrıyor mesela
Beeyzanurr Mervvv0 öyle bir agri ki yatakts sagdan sola donemiyorum doktorum normal daha cok agriyacak diyor Bu arada orta seviye fitigim var benim Mervvv0
Mervvv0 Beeyzanurr bende fitik varmi bilmiyorum ama arada kuyruk sokumum agrirdi hamilelikte daha da artti ben dusuk yaptigim icin onunda korkusu var iste insallah sag salim kucagimiza aliriz🙏🏻