Umudum1903 9 haftalık hamileyim 6 haftalık dan beri bulantım var çok yoğun hiç bir şey yiyemiyorum arada tost onuda çıkarıyorum bulantı ilavlari fayda etmiyor bebek besinsiz kalır mı bu şekil ne zaman azalıyor
gulsenmstf Umudum1903 hayır asla öle düşünme doktorum tüp bebek doktoruydu ve işinde çok iyiydi sen kendini ayakta tutmaya çalış bebeğinin sana ihtiyacı yok şuan diyodu 3 ayın sonunda kendime gelmiştim bende
Fatimecansu79 Umudum1903 bende aynıyım 9 haftalık cilartamiyorum ama sürekli bulanıyor gece gündüz ye kus boşver kusamamak daha kotu emin oll
Melos066 Umudum1903 4. Ayimda geçmişti benimki tam geçmedi ama devam ediyor arada bı arabada veya yoğun kokulu ortamda falan
Umudum1903 Aytlkya evet kullanıyorum bütün enerjim bitik herseyden tiksindim sbah olmuyor çok öğlen bir basliyor uyuyana kadar hiç durmadan midem ağzımda geziyorum
Aytlkya Umudum1903 bende öyleydim prilam kullandım o dönem ama eğer fayda etmiyorsa doktorunuza danışın başka bir ilaç yazar
elifilhan_kara haftadayım aynı dediğiniz gibi birde çalışıyrum yemek işi yok sürekli kahvaltı tarzı atıştırıyorum … sabah öğlen akşam hep bulantı kusma… zofer ve prılam kullanıyrum içsemde içmesemde hapları bulantım kusmam hep var …
Umudum1903 elifilhan_kara bende çalışıyorum 4 haftadır evde yemek pismiyor sürekli peynir ekmek yada kaşarlı tostt ondanda artık midem bulandı inşaallah geçecek
Fatmac Umudum1903 haşlama patates öneririm bir de kestane 😅 olabildiğince aç kalma ilk 3 ay hiç bir şey yemesek de vücudumuzdan besleniyormuş bebişlerimiz stres yapmana hiç gerek yok