gizem-cbn Kızlar 27. Haftadayız bebek bazen öyle bi vuruyor ki aynı anda hem karın bölgemde hemde arkamda hissediyorum tekmesini özellikle de otururken normal mi?
Yenianne7 gizem-cbn Hiç duymadım canım, benimde bazen hem kasık hem üst bölgede hissediyorum yoğun darbelerini ama makatta hissedileni duymadım
Kuzeyozum gizem-cbn bende 28 haftalığım 2-3 gündür aynı şeyi hissediyorum banada tuhaf geldi bekliyim bilen biri vardır belki
Cerkes6019 gizem-cbn bebek makat geliş ise olabilir canım o şekilde dönmüşte olablr benim öyleydi makat gelişliyken
Yenianne7 gizem-cbn Belki sert tekmelerinde bağırsaklara baskı yapıyorsa gaz vs olabilir benimki sadece tahmin tabi
gizem-cbn Kuzeyozum bana doktorum plasenta rahim ağzina yakın demişti buna bağlı bi şey olabilir mi acaba diye düşündüm ama
27mart Bende de oluyor ama rahmim biraz geride yani doktorum ilk muayenede rahmin bağırsaklara doğru olacak şekilde biraz geride demişti bi bilginiz var mı belki sizin de aynı olabilir
Cerkes6019 gizem-cbn yok canım kötü bir şey degil ama hareket ettigi de seni zorlar sen bebek geri dönene kadar dikkat et kendine o zaten dönecek olunca tekrar dönüyor sonra rahatlarsın biraz