mrahika hamilelikte tetanoz aşısı oldunuz mu? çok teredütte kaldım, kendi kadın doğum doktorum, hiçbir gebeme önermiyorum dedi fakat sağlık ocağındakiler yapılması yönünde. Sizler neler yaptınız?
Edaa1334 mrahika benim doktorumda kesinlikle öneriyorum dedi ve bana da mantıklı geliyor aşı olmak ve iki dozumuda oldum
meltemmmmm_1 mrahika aynı durumdayız şu an tetanozun yan etkileri şu bu derken 23 +4 üm hala olmadım ne yapacağımı da bilmiyorum
mrahika Eflinlina tetanoz genelde hindistan afrika gibi gelişmemiş ülkelerde steril olmayan alanlarda doğum yapıldığı için yapılıyor normalde yurt dışında da kimse yapmaz sonuçta vücuda giren bir ilaç o da dedi.
Cak35 meltemmmmm_1 ay ben de çok kararsızım bi diyorum yaptırayım bi diyorum hayır 🤦🏻♀️ kararsızlık çok kötü ben de 26+1 deyim 🥹 Kimisi diyor 1 doz kimisi 2 doğru düzgün kesin bilgi veren de yok
mervemurat16 mrahika bende çok araştırdım tanıdık çocuk doktoruna sordum bir zararı yok biz öneriyoruz dedi ama size kalmış dedi.Bende şöyle düşündüm gün içinde paslı birşeye denk gelebilirim veya elimi kesip başka problemlerle karşılaşabilirim o yüzden 24.cü haftamda aşımı oldum tek doz doktorum tek doz yeterli dedi zaten
Boncukk123 mrahika sağlık ocağı 21.haftanda gel dedi tamam dedim ama doktora soracağım onay vermezse soylıcem saglık ocağına doktorum onay vermedi diye bana kalsa bende olmam tetanoz
NurCan58 İki dozunu da yaptırdım, doktorum tavsiye etti, nerde ne olacagı belli olmaz önlem almak lazım. Üstelik gecmişte cocukken falan illa tetenoz asısı olmusuzdur zararı olsa coktan etki ederdi