Ferhanferi ALPAYDIN maşallah ne yediniz dikkat ettiğin bisey varmı cnm bnmde haftaya doğumum var biraz daha kilo alsın istiyorum
Ferhanferi ALPAYDIN maşallah ne yediniz dikkat ettiğin bisey varmı cnm bnmde haftaya doğumum var biraz daha kilo alsın istiyorum
ALPAYDIN Ferhanferi bn hep dikkat ettim aslında kaşar peyniri , beyaz peynir, muz, süt , günlük 3 lt su
Ferhanferi Nuremses benimde 37+1 2972 gramdi 7aralikta doğumun var ultrason yanılma payida var bnm 3.gebeligim genelde ultrasonda fazla söyleniyor ona nazaran düşük dogdular benimkiler biraz kilo aldırmak istyrm yediklerime dikkat edyrm ama daha dikkat etmem lazım biraz daha alsın istyrm
Ferhanferi sukriyecengl maşallah cnm şuna dikkat ettim dediğin bisey varmış bebeğe kilo aldırma acisindan
sukriyecengl Ferhanferi 7. ve 8. ayda özellikle dikkat ettiğim şeyler vardı. Tam Buğday Ekmeği, yumurta, süt, tahin pekmez özellikle yiyordum fazla fazla. Son 3 haftadır eskisi kadar dikkat etmedim ama kilo alımında hiç yavaşlama olmadı sanırım biraz genetik 🙂
Ferhanferi sukriyecengl 🙂peki tahin pekmezi sadece sabahmi yiyodun yoksa gün içindede yiyomuydun Bn çok seviyorum ama yemiyodum şu ara onu deneyim bi
sukriyecengl Ferhanferi Canım tatlı istediğinde 3-4 tatlı kaşığı kadar yiyordum özellikle geceleri uyandığımda çok yedim :)