Nazlimom emirasafMom 20. Haftadan sonra hissedersin demişti doktorum hamileyken 21 de hissetmiştim bende
Eymenmomm emirasafMom yok canım gazdır o mümkün değil gibi birşey o haftada benm 2. Gebeliğim bu 18. Haftadan sonra başladı minik kipirtilar şeklinde onu bile çok zor hissediyorsun
nazlibuse92 emirasafMom bende rahim kasık kısmında ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi korkuyorum bisey olacak diye ama bebegi suan hissetmek imkansız bence 😂 bel ağrım da var sizdede oluyor mu aşağıya baskı oluyormuş gibi
buketsb Ben de 18 de hissettim ilk gebeliğim çok kilo almadığı için doktorum bu haftalarda hissedebileceğimi söylemişti böyle seyiriyor gibi oluyor hem dıştan hem içten hissediyorum gazdan farklı oluyor eğer bu şekidle hissediyorsanız bebiştir ❣️
Kiwitoveannesi emirasafMom benim ikinci gebelik 14 haftadan sonra hissetmeye başladım yarın 19 haftalık olucak icerde coşuyor resmen
Kiwitoveannesi Powergirls ayy ne tekmelemek çok hareketli 14 haftada pıt pıt diye şuan 19 haftalık çok hareketli
Sdyyld emirasafMom banada hissediyorum deyince inanmıyorlardı ama 16dan itibaren net bi sekilde hissettm 19 haftada dıştan kendim görebiliyodum cok güzel bi his 🥰