Kivircikkuala Haticeincila benimde bugün 12.günüm sabah yaptım negatif sandım bi dışarı çıktım geldim sonra böyleydi İnşallah gerçektir Allahım çok istiyorum 🫠 https://mutluresim.com/image/nx8krH
Aslanmom77 Allah gönlüne göre versin hamileyim bende hamilelerin duası kabul olurmuş sana hep dua edeceğim kalbini ferah tut yeter Allaha dua et hep😇
Haticeincila Kivircikkuala Kuzmmm sen 11 yaptin benin morelim cok bozuldu cikamyinca ama saun cok kotu agrilarim var
Haticeincila Kivircikkuala Evet cnmm cok silik cikmiş gibi ama benim hic cikmadi arkafaslarim silk hamile oldunu ogrendiler
Kivircikkuala Haticeincila bende kuruma mı değil mi diye emin olamadım kafayı yicem bu zamana kadar çok test yaptım görmedim ama kolay kolay
Haticeincila Kivircikkuala Seni benden iyi kimse anlayamaz ben aşalamadan sonra ilk bugun yaptim cok uzuldum agladim ama teseli oluyosun erken diye birde kirmizi gormedikce umut var kuzm
Haticeincila Kivircikkuala Merhaba negatif cikmiş uzulem olurmu benimde ilk deneme bugun 13 gun benimde negatif belim agriyo hala hastalanmadim allah inslaah sanada banada nasip eder ilk denemede olan nadir inslah ikinci denemdw olur