Dilara_erc1 Evet sonunda 3. trimestera girdik cok sükür🥹 bu sürecde neler bekliyor beni biraz konusalimmi güzel hamisler❤️
mervemurat16 Dilara_erc1 3.cü trimester ın ilk kısmı bitiyor her an tuvalete gidiyorum mide bulantısı oluyor sabahları ayrıca sırt ağrıları başladı kasık ağrısını saymıyorum 😄zor bu son kısım ama olsun daha çok hareket hissediyorsunuz ve bu herşeye değer🫶🏻
cevikannesi Dilara_erc1 hoş mu geldi 😒 38+3 ten bildiriyorum, ağırlaştık her hareket rahatsız ediyor, sırt ağrısından uyuyamıyorum, iş güç yapmak bi şeyler yapmak çok zor. Son 1-2 haftadır böyleyim öncesinde gayet iyiymiş 😀
Boncukk123 mervemurat16 nasıl bir duygu o kadar merak ediyorum ki 15. Haftadan gidiyorum cok merak ediyorum o duyguyu ☺️
mervemurat16 Boncukk123 az çok tarif edeyim size uyurken bile tekma atılıyor beş dk durmuyor bazen hiç hareket etmiyor panik oluyorsunuz😄
2prenses_masal-oyku Boncukk123 valla ben eşime anlatırken şey diyorum önceden kemikleri batıyodu şimdi etli etli yumoş yumoş dokunuyo diyorum 😂 miğde yanması ve nefes daralması olmasa efso olcak ha bide sanki aşağıdan düşcekmiş gibi kasık ağrılarıda olmasa dadından yenmiycek durumda 😂😂😂 geriye de bişey kalmamış zaten her halükarda zor yaa ama denildiği gibi hareketleri her şeye değer benim ikinci kızım inşallah 34. Haftamız bitiyo çok şükür 🩷🩷
Boncukk123 2prenses_masal-oyku ☺️ MasaAllah canım ya bende saglıklı sekılde bir an önce hissetmek istiyorum hareketlerini ☺️🌸
sevaldqn1 Dilara_erc1 korkutmak istemem ama keşke 2. Trimester da kalsaydım diyorum bel ağrısı beni mahvettiiiii en basindan beri
2prenses_masal-oyku Boncukk123 inşallah sağlıcakla büyür ve dünyaya gelir sorunsuz geçir hamileliğini 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰 hele miğde yanması allah başına vermesin 🙈
ozlem123tksz Bacak ağrıları gece uyuyamama sürekli lavabo kasılmalar bel ağrıları tabi her gebelik ayrı belki çok rahat geçer sizin Kızlar bu arada 35 haftalığım karnımda kasılmalar var bebek toplanıyor belime vuruyor ayaktayken hissediyorum ama oturunca çok fena oluyor doğum sancısı olabilir mi
Boncukk123 2prenses_masal-oyku amin canım cok tesekkur ederim ☺️🌸 o mide yanmalarının ne kadar üst seviyeye çıkacağını bilmiyorum ama ilk 3 ay cok şiddetli sekılde çektim canım
2prenses_masal-oyku Boncukk123 son 3 ay da da öyle canım valla bunalıma girdim artık ben bişey yemeye falan korkuyorum hoş miğde boşta da olsa yanıyo
gizem-cbn Dilara_erc1 27+2 deyiz inanki bel ağrısı ve kasık ağrısı beni bitirdi. Sık ıdrara çıkmak da cabası tekmeler geceleri uykumu bölüyor artık büyüdükçe artacak 🥲
Filiz_76 Dilara_erc1 kasık ağrısı vajinal yoğun koku bel ağrısı gece uyuyamama nefes darlığı eğilip bişy alamama çorabını bile giymeme sürekli tuvalete cıkma kaşıntı enfeksiyon benim bitiyo 34+3 ama çok zor geçti inşallah sizinkilerin kolay geçer tabi herkesin hamileliği farklı bunların hepsini bire bir yasıcaksın diye bişy yok 😊😊
Boncukk123 2prenses_masal-oyku evet boş olunca da cok yanıyo onu da denemiştim ben dedim yiyip yanacagına aç durayım dedim ama yok oyle de cok yanmıştı bir süre dayanacağız 🌸☺️