Cambardak__ Kimyasal gebelik geçirdim doktorum ilişkiye girin bu ay hemen kalabilirsin dedi ama bilemiyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
BirazbundanBirazondan1 Cambardak__ 4 ay sonra hamile kaldım. Öncesinde genetik test yaptırın. Doktorum genetik test yaptırsan iyi olur demesiyle testi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
Kubragnssvr63 Cambardak__ ben 6 ay sonra kaldım geç kalmamın sebebi de stresti. Bu cok büyük bir engel akışına bırakın rahat olmaya çalışın rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikte nasip eder inşallah ❤️
Ahsen2024 Cambardak__ bende üzerine bir kez adet oldum ondan sora hamile kaldim.doktorum kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kalablrsin demisti.
Gulcehir 2 ay sonrasında kaldım 22 haftaligiz suan kimyasaldan sonraki gebeligin saglikli ilerleme ihtimali daha yüksek oluyor
Myrtle Cambardak__ kimyasaldan sonra regl olmadan hemen hamile kaldim. Kimyasaldan sonra Doktor kontrolunde her sey normal cikmisti sukur stres yapmamistik
BirazbundanBirazondan1 Bbk88 tıbbi genetik bölümüne gidince düşük yaptım deyince kan pıhtılaşması olmak üzere testleri yapıyorlar. Rendavu alınca eşinizle birlikte gidin beraber kan veriyorsunuz.
Mykm Cambardak__ hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ve hiç çaba göstermeden adet olacağım günü beklerken hamileymişim Şuan 11 haftalığım
Rmysa_123 Cambardak__ bende kimyasal gebelik gecirdim kanamanın hemen üstüne kaldım şuan 12 haftalık inşallah herşey istediğin gibi olur Rabbim nasip etsin 😊
Gamzeramo Cambardak__ ben dis gebelik snrasi korundum 1 sene snra hamile kaldm 4 ay icinde yani suan 27 haftalığız
BirazbundanBirazondan1 Bbk88 rica ederim. İlk düşükte test yapmıyoruz diyorlar. Ben ısrarcı olmuştum. Odadan çıkmatınca Testi yazmıştı.🙈 Bazıları tek düşük taptım demiyorda 2 düşük yaptım diyorlarmış ve testi yazdırıyormuşlar