Sedaaaadaelifduru Merhabalar kayseriye kısa zaman önce geldim ve doğumum da yakın, özel hastane doğum ücretlerini bilenler paylaşabilir mi ?
YuvarlanamayanPaanda Sedaaaadaelifduru Kayseride bilidiğim kadarıyla en düşük ücret zamanında Hüma hastanesindeydi ben 2 yıl önve orda doğum yaptım şuan 15 -18 bin arası diye duydum ben 1250 yapmıştım özellerin hepsı uçuk fiyat
Birbahargunu Sedaaaadaelifduru humada sendika indirimi ile birlikte 12 bine olacağım normal de sezaryen de aynı
Smy38 YuvarlanamayanPaanda suan en pahalı Hüma olmuş 🫢🫢 en dusukte Kayseri 13 bin ben de yeni yılda dogum olacak merak ediyroum ne yaparız kaç olur diye
YuvarlanamayanPaanda Smy38 valla ben develti hiç sevmezdim 2 side özelde oldu ama herkes şehir hastanesinde yapıyor çok memnun olunca birde doktorum oraya atandı orda yapacağım
Smy38 YuvarlanamayanPaanda hangi doktor.ben de devleti yanıma eşim almazlar diye bı de kendi doktorum dışında kim denk gelirse o girer doğuma diye istemiyorum.ozel çok para ama napayım ilk çocuk tecrübeli olsam devlete giderim ama 😁
Smy38 Birbahargunu ay bide indirim.dun arkdas soyledi 20_30 olmuş Hüma sanki çok iyi gibi adını hep kötü duydum oranin
YuvarlanamayanPaanda Smy38 doktorum eşini alıyor kontrolde yanına evet normal doğumolursa mecbur kim gelirse o ki ebeler yaptırıyo ama yapanalr memnun ben kötü bişi duymadım doktorum mustafa oğuz yılmaz 7 yıllık doktorum benım
Birbahargunu Smy38 yeni fiyattır o zaman ben 12 binden anlaştım sendikasız da 14.500 dü humayi seviyorum doktorumu da tercih meselesi sanırım
Arifekldrm2 Erciyes kartala gidiyorum gönül Erkan. Hüma daydi oraya geçtiği için orada devam ediyorum. Muayene indirimli 563₺ veriyorum doğumda 15bin sanırım
Smy38 YuvarlanamayanPaanda bilmiuorum canım çok kararsızım artık duruma göre devlet mi özel mi belli olacak.cokta büyük konusmak istemiyroum özel de istiyorum ama hayırlısı
Strong-mom1 Doğum paketine ayrı doktora ayrı mı doğum ücretiödüyoruz bazı hastaneler öyleymis sanırım