Ceyizlikanne 28+5 iz pazartesiden beri hareketleri az kahve de içtim çikolata da yedim belli belirsiz az şekilde oluyor normal mi ? Ve dışarıdan belli olmuyor Şuan içeriden hissediyorum hareket ettiğini öğretmenim bu hafta yoruldum ondan mı acaba ?
Berkaras Ceyizlikanne bende 28 +2 yım canım son 3 gündür bizdede öyle. Uzanıp hissetmeye çalışıyorum bir kez bile hissetsem ohh çok şükür diyorum.
Mia0121 Ceyizlikanne vücut yorgun oluncada olmuyor bazen uzun süre hissetmezseniz görünmekte fayda olur tabiki şekerli bişeyler yiyip solunuza uzanın ben hissetmediğim zamanlarda sesleniyorum konuşuyorum tepki vermesini istiyorum çoğu zamanda veriyor bi deneyin sesinizi hissetmek ister belki😇
iremnur_17 Ceyizlikanne 28+3 üz bir kaç gündür benimde öyle çok derinden hareket ediyor 🤷🏼♀️ bel ve karın ağrısı yaşıyorum sizde de oluyor mu
Ceyizlikanne Mia0121 yapıyorum ama çok derinden az geliyor konuşuyorum da müzikte açıyorum derinden hafif geliyor hareketler
Ceyizlikanne iremnur_17 evet aynı şekilde arada bel arada karın ağrıyor derinden geliyor sanki hareketleri karnıma bakınca çok nadir az bi hareker görüyorum geçen hafta böyle değildi
iremnur_17 Ceyizlikanne bende ki ağrılarda öyle doktora sordum bebek büyüyor baskı yapıyor dedi ama hareketleri sormadım herhalde normaldir en azından az da olsa hissediyoruz
Hakanelif Bende aynı durumdayım hareketletini çok derinden hissediyorum ve sağ göğüsümün altında sertlik hissediyorum artık ayak mı kafamı bilemem umarım bebişler iyidir 🙏🏻