mrv18- 24 haftalık hamileyim adet olacakmış gibi alt karnım da ağrı var normal mi sizce bu durumu yaşayan var mı
Busraakay_26 mrv18- ara ara hissediyorsan sorun yok ama çok sık şekilde hissediyorsan doktora görünmekte fayda var
Ayseumut mrv18- 23 +5 im geceden berı adet olcakmısım gibi ağrım var belımede vuruyor ılk defa oldu sıcak su torbası koydum bakalım ıns gecer yarın doktor kontrolum var gecmezse sorucam
eminebzkrtt Ayseumut sıcak su torbası koyulmamalı diye biliyorum kasları gevşettiği için ama yine de yanlış bir şey söylemeyeyim
Ayseumut mrv18- hala ağrım devam ediyor smdi doktordan cıktım ultrasonda hersey normal magosit dıye magnezyum hapı yazdı kullan ıyı gelıcek dedı ağrım cook sıddetlenırse acılden gırıs yapmamı soyledı
Ayseumut Melodimm hala ağrım devam ediyor smdi doktordan cıktım ultrasonda hersey normal magosit dıye magnezyum hapı yazdı kullan ıyı gelıcek dedı ağrım cook sıddetlenırse acılden gırıs yapmamı soyledı
mrv18- İnşallah ilaç fayda verir. Bende pazartesi gideceğim doktora size de geçmiş olsun ağrınız diner inşallah bende hala devam ediyor